Select Page

Jag hade ett intressant samtal med ett av våra medlemsgym för några dagar sedan. Det är en verksamhet som varit en del av KlubbSverige under många år och där jag upplever att vi alltid haft en nära relation med ägaren. Vi pratade bland annat lite om vad som händer i branschen och jag fick även en uppdatering om deras verksamhet, vilket alltid är intressant. Men så fick jag även frågan “Och vad händer med KlubbSverige, vad är era planer?”

Det framkom att han noterat att det hänt mycket inom KlubbSverige den senaste tiden – t ex satsningen på marknadsföringskonceptet “Boost” och förvärvet av viktkoncepten “WeightTrainer” och “ForMe”. Men vad händer med affärsnätverket KlubbSverige? Vilka är våra planer för det och vad kan ni som medlemmar förvänta er av ert medlemskap i framtiden? Han noterade för mig att det finns säkert fler än han som undrar detta och jag vill därför passa på att berätta lite om våra tankar om KlubbSverige och framtiden.

Vi stärker upp teamet – igen!
Vi är glada och stolta att kunna meddela att vi från och med i augusti får en viktig förstärkning till vårt team. Vi välkomnar Sofie Björn som har tio års erfarenhet från olika roller i träningsbranschen. Sju av dessa har hon haft som uppdrag att driva anläggningar med roller som Platschef, Regionschef och Operativ chef i kedjorna First Class Gym och Må Bättre. Karriären startade som receptionist, gruppträningsinstruktör och genom åren har Sofie har även arbetat som säljare och framgångsrik personlig tränare. Senaste uppdraget var att projektera och starta upp First Class Gyms premiumanläggning i Gävle.

”Jag brinner för processen att starta upp och driva lönsamma träningsanläggningar med välmående personal och medlemmar – det vill jag hjälpa till och bidra med i KlubbSverige”
– Sofie Björn

Sofie kommer bli en viktig del i vår dagliga drift och kommer bland annat se över och uppdatera våra dokumentmallar i KlubbPortalen, bli en mer aktiv röst mot alla våra grymma leverantörer som vi har samarbetsavtal med samt finns tillgänglig för er om ni vill bolla olika frågor bland annat rörande verksamhetsdrift, personal och kundservice.

Våra digitala utbildningar
Vi kommer fortsätta fylla på med digitala utbildningar. Vi är i dialog med flertalet aktörer för att utöka utbudet av relevanta utbildningar. Målsättningen är att ni ska ha en one-stop-shop för bra och kvalitetssäkrade utbildningar.

Du har väl inte missat att du redan nu har fri tillgång till två av våra mest uppskattade säljutbildningar ”Healthy Sales” och ”PT Sales”. Använd dessa till att regelbundet träna er personal och tränare inom försäljning. Vill du att vår egen gymguru Andreas Stenberg ska coacha dem till att bli ännu vassare? Då finns möjligheten att hänga på våra webinar ”Cirklar” som går två gånger varje månad. Vi brukar vara 20-30 deltagare varje tillfälle, så det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor till Andreas, bli coachad och få tips och erfarenheter från massa andra gym runt om i Sverige.

TrainAway
Vi fortsätter att uppdatera och förbättra gästträningsappen TrainAway. Vi kan med stolthet säga att vi har den största, bästa och mest prisvärda lösningen i branschen för detta. Det är ett fantastiskt bra värde som ni kan erbjuda era medlemmar – och även om nyttjandegraden inte är så hög, så är det upplevda värdet att kunna träna över hela Sverige för så lite som 13 kr per träningstillfälle stort. Använd det!

Fysiska och digitala möten
Med start 25 augusti introducerar vi kostnadsfria webinar för dig som ägare eller chef. Vi tar upp ett ämne som vi tror är av värde för att utveckla er verksamhet eller som av andra anledningar kan vara intressant. Ni får möjlighet att ställa frågor och bolla tankar med oss och andra medlemmar i KlubbSverige. Dessa webinar återkommer varannan månad – så det kommer vara 60 min som kommer vara välinvesterade.

För vårt första tillfälle (25 augusti, kl 10.00) kommer vi ta upp ett ämne som ligger oss speciellt varmt om hjärtat och som vi tror alltid är högaktuellt:

”Så bygger upp en framgångsrik och långsiktig PT-verksamhet”
Mer info kommer.

Vi planerar även ett större kundevent i slutet av året där vi får möjlighet att träffas fysiskt och nätverka. Som vanligt kommer vi bjuda på spännande föreläsningar, möten och mingel. Vi har fortfarande inget datum klart för detta, men lovar att vi återkommer när vi vet mer.

Vi finns här för dig
Glöm inte bort att du alltid kan höra av dig till oss om du vill bolla en tanke eller fråga som du gått och funderat på. KlubbSverige som bolag har genom förvärv och rekrytering ett fantastiskt team av kompetenta medarbetare och vi täcker med vår samlade kompetens och erfarenhet upp stora delar av områden som rör er verksamhet. Tveka inte att höra av dig till oss så tar vi ett snack.

Säg hej till teamet!