Select Page

EXCLUSIVE 2018

Varmt välkomna till årets stora KlubbSverige event, Exclusive 2018! Vårt nätverk representerar över 245 anläggningar bara i Sverige och Exclusive 2018 vänder sig enbart till beslutsfattare för våra medlemsanläggningar.

Länk till anmälan hittar ni längst ner på sidan.

GRUNDLÄGGANDE INFORMATION

Som partnerföretag till KlubbSverige har ni möjlighet att närvara på vår stora årliga nätverksträff. Beroende på vilket avtal som ni valt att ingå skiljer sig kostnaden för er. Är ni osäkra vad som gäller för er – kontakta oss så hjälper vi er! För samtliga gäller sedan att följande ingår:

•   Deltagande för en (1) person. Detta inkluderar fika luncher och 3 rätters middag samt del i dubbelrum.

•   Yta som motsvarar 1st konferensbord, 2 stolar och plats för back drop alt. 2 roll ups

•   Deltagande i samtliga föreläsningar, mingel med kunder och workshop

•   Speed meeting (antal kan bero på ert avtal)

 

BO SJÄLV, SPA ELLER ÄR NI FLER ÄN EN PERSON?

Självklart är ni varmt välkomna att boka upp platser för fler representanter för bolaget.

•   Pris per extra deltagare: 2695 SEK/deltagare (pris är exkl moms samt del i dubbelrum)

•   Singelrumstillägg: 700 SEK/person (exkl moms)

•   Det finns ett jättefint spa på hotellet. Spa-tillägg kostar 250 SEK/person (exkl moms)

 

BOENDE KVÄLLEN INNAN?

För er som har längre resväg, vill mingla lite mer med våra långväga gäster eller känner att ni vill vara fräscha när vi startar Exclusive 2018, så har vi en deal med hotellet. Välj mellan del i dubbelrum för 875 SEK eller ett enkel för 1395 SEK (alla priser exkl moms). Om ni är intresserad av detta så meddela oss så löser vi det så ni får allt på samma faktura.

 

BJUD MED EN KOMPIS

Att värva en vän är populärt inom vår bransch så varför inte…

Känner du någon gymägare som ännu inte är med i KlubbSverige men som du tror skulle ha nytta av det och vill presentera oss för varandra så är det välkommet. Antingen betalar de själva för anmälan eller så tar ni den kostnaden, det är bara förslag på hur ni kan göra. I kriterierna så gäller självklart att de ska vara oberoende mindre aktörer på marknaden, ingen av de etablerade större kedjorna.

ÅRETS PROGRAM

I år har vi ett spännande program med för många nya ansikten. Är du nyfiken på vilka programpunkter som gäller i år så klickar du bara på knappen nedan.

NYHET! EXTRA EXPONERING

SPOT: FÖRELÄSNING

Inför en föreläsning får ni 4 minuter inför hela gruppen. Disponera dessa på det sätt ni vill. Ett tips är att använda 1-2 minuter till en film. Film är alltid uppskattat och är ett bra medium att förmedla information i kombination med en känsla.

Antal: 5 st
Pris: 2500 SEK/spot

EXTRA UTRYMME

Har ni behov av större utrymme? Vill ni kanske visa upp en spännande produkt eller har ni en monter som kräver lite större mått. Prata med oss så hoppas vi att vi kan hjälpa er att lösa det!

Extra kostnad: 500 SEK/kvm

MIDDAGSSPONSOR

Ni blir sponsorer till tisdagens trerättersmiddag vilket kommuniceras i programmet och på plats. Middagslokalen har en enorm skärm där vi kan rulla film/budskap från er. Som middagssponsor får ni även hålla välkomsttal samt ges möjlighet till en kortare presentation (ca 5 min) på stora scenen.

Antal: 1 st
Pris: 6500 SEK

EXCLUSIVE AWARDS

I år har vi möjlighet att lyfta prisutdelningen av awards till en ny nivå. Middagslokalens stora skärm ger en grym känsla och vi ger nu även er som partnerföretag möjlighet att äga en Award. Ni presenterar vinnaren och får motivera varför mottagaren får just detta pris. Ett bra tillfälle att få synas i ett positivt sammanhang!

Antal: 3 st
Pris: 2500 SEK/award