Select Page

KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE 2018 PROGRAM

 

ÅRETS FÖRELÄSARE

Steve Harrison
The Fitness Space

När vi först kom i kontakt med The Fitness Space så imponerades vi direkt av deras affärsmodell och deras tydliga fokus på retention, kundupplevelse och kundens resultat. Idag har kedjan över 20 anläggningar i England och växer snabbt! Steve är mannen bakom modellen.

Johan Nilsson
Barry’s Bootcamp

Johan har en gedigen bakgrund som bland annat konceptchef på SATS samt styrelsemedlem i Fresh Fitness. Förutom Barry’s Bootcamp är han även medgrundare till Stockholm Leisure Partners – ett investmentbolag specialiserade inom träning och hälsa.

Katarina Huss
StigFram

Katarina har under 22 år arbetat med kommunikation, personal- och projektledning samt som konsult inom ledarskap, kundservice och kommunikation. Hon älskar att utveckla människor och brinner för ledarskap, service och kundvård.

Pete Croft
IDG Growth Solution

Peter Croft är en uppskattad internationell talare med djup erfarenhet inom branschen av affärsutveckling, trendanalyser, försäljning och digital innovation. Han har haft flertalet exekutiva roller inom träning, hälsa och wellness.

Gustav Wiel-Berggren
Almega Friskvårdsföretagen

Som näringspolitisk expert och branschansvarig på Almega Friskvårdsföretagen har Gustav ständigt både örat mot marken och ett helikopterperspektiv på vår bransch. Han jobbar outtröttligt med viktig lobbyverksamhet för förbättra våra förutsättningar som privata näringsidkare.

TISDAG 8 MAJ

För att läsa mer om respektive programpunkt, klicka på “+”.

(Med reservation för eventuella ändringar.)

09.30 - 10.15 Registrering

Kom i fin tid, ta en kaffe och mingla med branschkollegor.

10.30 - 11.00 KlubbSverige har ordet
11.00 - 11.55 Hur du kan vända uppochner på gymmets vanliga affärsmodell

Johan Nilsson
CEO, Barry’s Bootcamp

Boutiqe fitness är superhett just nu. Men varför är det det egentligen – och vad kan vi lära av dem? Hur skiljer sig Barry’s Bootcamps affärsmodell mot ett “vanligt gym”? Och varför det så otroligt viktigt att du själv har koll på din egen affärsmodell. Det här kommer bli spännande.

12.00 - 12.35 Så blir ditt företag vinnare med en ny folkhälsopolitik

Gustav Wiel-Berggren
Branschansvarig, Almega Friskvårdsföretagen

Gym- och friskvårdsföretag har en unik position i samhället. För ju fler medlemmar branschens företag får, desto bättre mår det svenska folket, desto lägre blir sjukskrivningstalen och desto kortare blir vårdköerna. Det är därför Almega Friskvårdsföretagen arbetar för en ny folkhälsopolitik, som utgår från att fler svenskar måste bli mer aktiva, och som utgår från att den som lever ett stillasittande kan bli aktiv med rätt stöd.

12.45 - 14.10 Lunch & partnermingel
14.10 - 14.35 Vad kan Almega göra för dig som arbetsgivare och friskvårdsföretagare?

Thomas Lansing, Veronica de Bourgh & Lotta Tumlare
Almega Friskvårdsföretagen

Ett medlemskap som du som arbetsgivare och friskvårdsföretagare tjänar på. Som medlem har du möjlighet att teckna kollektivavtal för just din verksamhet och får tillgång till både personlig service samt mallar, blanketter och mycket mer som stöttar dig i din roll som arbetsgivare.

14.40 - 15.25 Chef för sitt företag, men ledare för sina medarbetare
Katarina Huss
Utvecklingschef, StigFram
Nyckeln till framgång är bra kommunikation och förmågan att genom delegering av ansvar skapa delaktighet, engagemang och motivation i organisationen. Katarina Huss ger dig i detta föredrag konkreta verktyg som påverkar lönsamheten positivt via ledarskapet, samtidigt som vi behåller fokus på kunden.
15.30 - 16.45 Workshop

Mer information kommer senare.

16.45 - 17.15 Incheckning och ombyte

Incheckning för de som inte hunnit göra det och ombyte för de som ska träna. Vi planerar att ha en gemensam uppvärmning och vi samlas därför vid hotellets entré senast kl 17.10.

17.15 - 19.30 Träning, spa eller egen tid

… eller en kombination av dem alla.

19.30 - 20.00 Fördrink

 

20.00 - 00.00 Middag

 

ONSDAG 9 MAJ

För att läsa mer om respektive programpunkt, klicka på “+”.

07.30 - 08.30 Early Morning Workout

 

07.30 - 09.30 Frukost & PARTNERMINGEL

 

09.30 - 12.30 Speedmeeting

 

12.30 - 13.30 Lunch

 

13.30 - 14.25 Valuing the Member Journey

Steve Harrison
Head of development, The Fitness Space

Det här är en föreläsning som vi på KlubbSverige själva är väldigt exhalterade inför. Den engelska kedjan The Fitness Space har summerat mycket av det som vi gemensamt pratat om de senaste åren och gjort en otroligt intressant affärsmodell av det. Steve Harrison kommer berätta om hur de sätter kundens resultat i fokus och skapar en tydlig kundresa med högt kundvärde.

14.30 - 15.25 Futureproof your fitness facility

Peter Croft
Inspiratör, konsult och talare

In a rapidly changing world understand the mega trends affecting Fitness facilities and plan for your success.

Peter Croft is known for creating and delivering commercial growth through insight and trend analysis, business strategy development, strategic account management, sales directorship and digital innovation. An experienced senior leader in the fitness, health, wellness and healthcare markets, Peter is a regular speaker at industry events and was most recently seen speaking at the “FIBO Business Summit Africa” in Johannesburg and previously at the “City work convention” in Amsterdam “The Benefits of Digital Health for Health Companies Summit” in Barcelona, the Virke Annual Conference” in Oslo as well as the “European Leadership Forum” in Vienna. Peter is well travelled and has worked in both the US and the UK for extended periods, he specialises in identifying strategic opportunities, creating win / win partnerships and championing organisational excellence.

Delegate comments:

“Very informative! The way he presented was very catching and inspiring – and even a bit shocking. ….The best workshop of the day!”

15.30 - 16.00 The Exclusive Challenge och "hejdå"

Vi avslutar även årets event med utdelning av priser till glada vinnare från Exclusive Challenge prisbordet.