Select Page
Vi på KlubbSverige tar pulsen på ett av branschens intressantaste event för beslutsfattare, ägare och leverantörer, MBM-konferensen. Vi har även tidigare haft förmånen att delta på MBM och Björn Johansson brukar alltid leverera ett kvalitativt event och vi ser fram mot två intensiva dagar med många möten och förhoppningsvis mycket nätverkande.
Så här beskriver Björn själv förväntningarna inför de kommande dagarna:
Snart dags för den 7:e MBM-konferensen på Quality Globe Hotel i Stockholm. Det är toppchefer från kedjorna i gymbranschen som medverkar tillsammans med moderna leverantörer – självklart är vi på plats. Allting handlar om att bygga relationer, ta del av spännande föreläsningar och att få nya idéer för att ta oss an branschens framtida utmaningar. 
Det är grymt imponerande kvalité på alla som deltar. Årets MBM konferensen samlar ca 80 deltagare med bland annat 22 gymverksamheter som ansvarar för över 620 klubbar med en gemensam omsättning på över 3,1 miljarder kronor. Under konferensen tar vi bort alla tankar om att vi är konkurrenter, istället ser vi varandra som kollegor. Detta ska bli kul.
Denna konferensform innehåller allt du behöver – möt andra likasinnade i branschen och utbyt värdefull erfarenhet, gör fina affärer med ledande leverantörer, lyssna på intressanta föreläsningar samt skaffa ny energi genom att äta gott tillsammans med underhållning i en högklassig miljö.