Select Page

Under förra året startade vi ett samarbete med mediabolaget Gymdisplay Sverige (tidigare Active Lifestyle) vilket ger dig som KlubbSverige-medlem ett extra förmånligt upplägg för att modernisera kommunikationen internt på er anläggning. Deras koncept innebär att ni får ett antal digitala skärmar som monteras på strategiska platser på er anläggning.

Det är enkelt att lägga in eget material vilket gör att skärmarna även fungera som digitala posters där ni kan marknadsföra era egna produkter och tjänster. Med direktkopplingar till flera olika medlemssystem och dina sociala kanaler sköts merparten av all kommunikation automatiskt och du slipper lägga tid och energi på att byta ut all form av analogt material på plats.

Det här samarbetet går verkligen i linje med vår önskan att kunna hjälpa våra medlemsklubbar att driva en modern, professionell, lönsam och hållbar verksamhet. Förutom att ni även förbättrar er kommunikation med era medlemmar får ni även möjlighet till passiva intäkter. Men hur mycket pengar är det som det kan röra sig om? Dessa två exempel kommer från kunder som haft en tidigare display-lösning där de inte haft intäkter, utan bara kostnader.

Drivkraft i Solna
Här kunde de befintliga skärmarna användas, men mediaspelare byttes och mjukvara behövdes uppdateras. Redan efter 12 månader kunde de konstatera att bytet till Active Lifestyle genererat 45 000 SEK i vinst.

A3 Träningscenter i Enköping
Även A3 behövde uppgradera sin teknik på samma sätt som Drivkraft i Solna. Självklart utförs detta av Active Lifestyle och utan att behöva göra några ytterligare ansträngningar resulterade detta samarbete i 75 000 SEK i ren vinst under första året.

Så från att gått från ett system som enbart inneburit kostnader har de gått till att få en betydande passiv intäktskälla för dessa gym som alltså varken behövt lägga tid eller drift av systemet. Vi rekommenderar verkligen dig som medlem att ta en förutsättningslös kontakt med Daniel Hirvi på Active Lifestyle för att vad ett samarbete skulle kunna innebära för er.

Daniel Hirvi
Affärsutvecklingsansvarig
Mobil: 0737 – 43 02 29
Epost: daniel.hirvi@umgruppen.se