Select Page

Det finns flera anledningar till att påminna både er och era medlemmar om KlubbSverige Mobil! För era medlemmar innebär det ju att de kan träna över hela Sverige – inte bara nu under semestern, utan så klart året runt. 

Här är några av fördelarna

•  Det ger era medlemmar Sveriges mest flexibla medlemskap. De har kort hos er, men kan träna över hela Sverige

•  Undvik frysningar genom att tipsa om KlubbSverige Mobil. Många åker till sitt fritidshus över sommaren och brukar argumentera att de gärna vill träna, men att de ändå inte kan nyttja sitt medlemskap då.  

•  Använd det i er marknadsföring för att höja värdet av att köpa medlemskap hos er. Det upplevda kundvärdet är stort och många värdesätter flexibilitet. 

•  Ni ökar era intäkter

 

ÖKA ERA INTÄKTER MED KLUBBSVERIGE MOBIL

Vi vill även påminna om att ni sedan december 2019 får 60% av alla intäkter som genereras av era medlemmar från köp av KlubbSverige Mobil. Det genomsnittliga köpet är ca 225 SEK (inkl moms), vilket ger er ca 135 SEK. Det betyder att ni bara behöver ha 5 medlemmar varje månad som köper klipp för att ni ska få ert BAS-medlemskap hos oss helt utan kostnad.

Sommaren är en av våra absoluta peakar vad det gäller köp och användande så bara genom att komma ihåg att erbjuda era medlemmar detta så har ni goda chanser att få extra intäkter under sommaren!

Ni hittar länk till det nya marknadsföringsmaterialet längst ned här på sidan. 

Så här fördelar vi intäkterna på varje hundralapp som genereras av köp genom KlubbSverige Mobil. Ni kan använda era intäkter till att betala er medlemsavgift, utbildningar eller andra tjänster från oss (t ex BOOST). Eller så kan ni få hela beloppet insatt på ert konto. 

NYTT MARKNADSFÖRINGSMATERIAL

Vi har laddat upp nytt marknadsföringsmaterial för KlubbSverige Mobil som ni kan ladda ner i flera olika format: Facebook, Instagram, A3/A4 samt digital TV-skärm.