Select Page

KlubbSverige Mobil
Sommarkampanj

Sommaren är bästa perioden för KlubbSverige Mobil eftersom det är många av era medlemmar som åker runt i landet. För dig som driver gym är det därför ett perfekt tillfälle att informera dina medlemmar om att de kan träna över hela Sverige för så lite som 13 kr/träningspass.

Dessutom får ni betalt för varje medlem som köper gästpass – det enda ni behöver göra är att marknadsföra det i era kanaler så sköter vi resten!

Spread the word

Vi har tagit fram material som ni kan använda i era olika kanaler. Vi rekommenderar att ni skickar SMS och mail till era befintliga medlemmar samt gärna kompletterar med er hemsida, Facebook och Instagram. Detta är ju en helt fantastisk produkt som era medlemmar kommer att älska!

Kampanjsidan

Vi har skapat en kampanjsida som ni kan länka till i era olika utskick. Sidan förklarar kort och koncist den nya appen och hur din medlem gör för att komma igång.

Länk till kampanjsidan:
https://dittgym.online/klubbsverige-mobil-sommar-2021/

Samma länk, fast kortare (lämplig i t ex SMS):
https://bit.ly/2SWdNwY

 

Skicka SMS

Ett SMS får innehålla max 160 tecken. Texten nedan är 157 tecken.

COPY/PASTE: Förslag på text

Vill du träna på semestern även när du inte är hemma? Som medlem hos oss kan du träna på över 200 gym runt om hela i Sverige. Läs mer: https://bit.ly/2SWdNwY

Skicka E-post & hemsida

Välj gärna någon av de våra kampanjbilder som ni hittar på denna sida för att skapa en skön känsla. Komplettera med en text. Förslaget nedan funkar lika bra i ett utskick som att lägga på er egen hemsida.

COPY/PASTE: Förslag på text

VILL DU TRÄNA PÅ SEMESTERN?
Nu kan du träna fast du inte är hemma på över 200 gym

Som medlem hos oss kan du med hjälp av appen TrainAway träna på mer än 200 gym över hela Sverige för så lite som 13 kronor per träningstillfälle! Så nu kan du hålla igång din träning även när du till exempel åker till sommarstugan, hälsar på din farmor, tar en cykelsemester, fiskeresa eller åker på en shoppingweekend med bästa kompisen.

Det är enkelt att komma igång!
Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Social media

Välj mellan massor av olika format och bilder för Facebook, Instagram och intern-TV. Du hittar färdiga format för social medier, men även bilder för er som gillar att sätta er egen prägel. Ladda ner era bilder från Google Drive genom länken nedan.