Select Page

KSX20 och PERFORUM

Uppdatering: årets event från KlubbSverige

KSX20 ställs in

Det är med sorg i hjärtat vi behöver meddela att vi ställer in årets KlubbSverige Exclusive. Exclusive har varit en av årets absoluta höjdpunkter för oss och eventet har de senaste åren även utvecklats till att bli ett viktigt och mycket uppskattat event för både våra medlems- och partnerföretag.

Med den rådande situationen så var det dock inte någon tvekan för oss som arrangörer, utan ett självklart val med tanke den risk som finns för smittospridning och de tydliga direktiv som lämnats av regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Men vi ser framåt och har redan planen klar för KSX21!
Vi är glada att kunna meddela att vi den 9-10 maj nästa år har bokat Radisson Blue Scandinavia i Göteborg.

Varmt välkomna då!

KSX21

Radisson Blue Scandinavia
Göteborg

9-10 maj 2021

NU FOKUSERAR VI

100%

PÅ NÄSTA 

STORA EVENT

PERFORUM
STOCKHOLM 25-26 NOVEMBER 2020

TRÄNINGSBRANSCHEN I NORDEN
FÅR EN NY MÖTESPLATS

Vår ambition med PERFORUM är att skapa någonting nytt!
Vi vill ge operatörer, nyckelpersoner, tränare och leverantörer en ny energifylld och kvalitativ mötesplats. Med hög nivå på föreläsare, programinnehåll och en grym produktion vill vi attrahera ett stort antal företag och verksamheter inom träning och hälsa. Vi vill skapa förutsättningar för branschen att mötas, inspireras och utvecklas samtidigt som vi även skapar en gemensam plattform för att utveckla och generera affärer.

FÖR DIG SOM PARTNERFÖRETAG
I år ersätter PERFORUM KlubbSverige Exclusive. Därför kommer du som är partnerföretag på Nivå 1 och 2 i KlubbSverige få ett extra förmånligt erbjudande för PERFORUM. Vi kommer med mer information angående detta inom kort.

LADDA NER PDF

Ladda gärna ner vår presentation och läs mer om PERFORUM. Här hittar du mer information om vårt nya spännande event, priser och lite annat praktiskt.

UPDATE:

1.

 

Eventets stora EXPO-yta är färdigplanerad och det går redan nu bra att boka er plats!

 

 

 

2.

Vi jobbar på för fullt med PERFORUM med siktet inställt på att leverera ett event i absolut toppklass! Bokning av förläsare är i full gång och vi håller som bäst på att utforma programmet.

 

 

 

3.

 

Inom kort lanseras även Perforums hemsida som vi kontinuerligt uppdaterar med föreläsare och annan information.

 

PERFORUM

25-26 NOVEMBER