Select Page

KlubbSverige Exclusive 2021

GÖTEBORG  •  4-5 OKTOBER

KlubbSveriges årliga medlemsevent är tillbaka! Mingla, utbyt tankar och idéer, inspireras av föreläsare och branschkollegor samt våra partners under två dagar i oktober. 

KSX21

KlubbSverige Exclusive 2021 är mötesplatsen för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Målsättningen är alltid att skapa en varm social inramning där alla ska känna sig välkomna och där varje deltagare ska lämna KlubbSverige Exclusive med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

Vi arbetar för fullt med årets program och kommer hålla er uppdaterade. Vi kommer göra vårt yttersta för att skapa ett event med många spännande möten mellan er deltagare och leverantörer och varva med inspirerande och givande föreläsningar. Antalet platser till KSX21 kommer vara begränsat, så boka era platser redan idag!

Årets talare

Cecilia Bang Björk Melchior

Senior Manager Customer Experience
Volvo Cars

Läs mer

En kundfokuserad företagskultur är nyckeln till framgång. Det vet Cecilia Björk Bang-Melchior som har rollen som Senior Manager Customer Experience på ett av landets hetaste företag, Volvo Cars. Cecilia och hennes teams främsta uppgift är att göra företagets kunder nöjda. Under denna föreläsning kommer Cecilia dela med sig av följande: “Leder vårt arbete till nöjdare kunder, eller bara ett högre betyg?”, “Vad gör vi med de insikter vi får?” samt “Språkbrukets betydelse”.

Per Lange

Säljguru och motivator

Läs mer

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas! Synsättet ställer nya krav på säljkåren och hela organisationen. Förstår vi verkligen vad kunden vill lyckas med? Hur identifierar och rangordnar vi kundens behov? Och hur kan vi bli bättre på att se till att kunden verkligen blir framgångsrik med vår produkt eller tjänst?

Martin Lidberg

Världsmästare och inspiratör

Läs mer

Martin berättar om sin idrottskarriär och om hur han var uträknad av i stort sett alla. Genom att börja arbeta mentalt så lyckades han komma tillbaka starkare än någonsin och bli bäst i världen. Du kommer få följa en röd tråd från genom privatliv, idrottsliv och affärsliv och få tips och råd om hur du kan arbeta och förbereda dig mentalt för att må bra samt prestera på topp i din vardag och i ditt yrkesliv.

KSX CLUB TOUR: INSTÄLLD

Vi har beslutat att ställa in årets KSX Club Tour. Anledningen till detta är att vi har svårt att garantera avstånd och att det rent principiellt inte känns bra att ha en organiserad rundtur under rådande omständigheter.

Vi behåller den avslutande tour-middagen på söndagen, då den ger oss mycket bättre förutsättningar att arrangera ett säkert event. Så för alla er som planerat att komma ner redan på söndagen så kan vi erbjuda möjligheten till en härlig uppstart till årets event. 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2021 bryter ny mark och bjuder ner träningsbranschen till nyrenoverade Radisson Blue Scandinavia i hjärtat av Göteborg!

Det är ett modernt mötescenter, med flexibla möteslokaler i varierande storlek och som vi tror är perfekt för Exclusive. Modern design och teknik gör det enkelt att mötas här och professionell personal finns alltid till hands för att se till att allt flyter smidigt från början till slut. Här finns alla möjligheter till att ge KlubbSverige Exclusive en förstklassig inramning.

Välj något av våra konferenspaket nedan där allt ingår!

ENKELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3395 SEK

/person ex moms

DUBBELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2750 SEK

/person ex moms

DAGPASS

Konferenspaket som inkluderar alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag. Boende ingår ej.

Pris: 2295 SEK

/person ex moms

SPA-TILLÄGG

Maximera din upplevelse genom att addera ett spa-tillägg som ger access till Hagabadets angränsande och härliga spa. Enjoy!

Pris: 150 SEK

/person ex moms

SÖNDAGSMIDDAG

För dig som kommer ner på söndagen och som vill mjukstarta KSX21 med en trevlig middag på hotellet med branschkollegor. Vi startar med en fördrink kl 19:30.

Pris: 750 SEK
/ person ex moms
(ink fördrink och dryck till maten)

Boka din plats

Vad roligt att du vill komma!
Vi kommer länka dig vidare till vårt bokningsformulär.
Klicka på länken nedan för att komma vidare.