Select Page

Nu även för PTs och coacher!

KSX23

VÄSTERÅS  •  6-7 FEBRUARI

KlubbSveriges årliga medlemsevent är tillbaka! Kickstarta det nya året på fantastiska Steam Hotel med att mingla, utbyta tankar och idéer, inspireras av föreläsare och branschkollegor samt träffa intressanta leverantörer under två spännande dagar.

KSX23

KlubbSverige Exclusive 2023 är mötesplatsen för ägare, chefer, nyckelpersoner och tränare. Under två intensiva dagar får du möjlighet att lyssna på inspirerande föreläsningar, gå på workshops, nätverka med leverantörer och branschkollegor. Målsättningen att varje deltagare ska lämna KSX23 med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

Antalet platser är begränsat, så boka er redan idag!

NYHET!

Diplomerad
Small Group Coach

En stor nyhet för årets event är att vi erbjuder ett spår för personliga tränare och coacher. Vi är först ut i Sverige med en utbildning som ger en diplomering inom en av de viktigaste modellerna inom personlig träning – Small Group Training. Lär från en av Sveriges vassaste tränare och bli en supercoach du också! 

Årets talare

Ami Hemviken

En av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap.

Läs mer

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Hon är en underhållande utbildare som lyfter och inspirerar sin publik. Hennes energi smittar av sig till dem hon möter som därmed får ut maximalt av föreläsningen – vilket i sin tur skapar resultat.

Under KSX23 kommer Ami prata om konsten av övertyga istället för att övertala – något vi ställs inför ofta i våra samtal med befintliga och potentiella kunder. Vi vet att våra olika paketeringar av träning och hälsa är för kundens bästa, men hur kan kan vi hjälpa kunden att fatta rätt beslut?

Ami berättar om hur du genom att utgå från mottagaren kan mer effektivt argumentera för din sak, på det sätt som mottagare responderar allra bäst på. Ami delar med sig av smarta retoriska knep som gör det lättare för folk att skapa förtroende för dig, vilket är ett måste när du vill få fram ditt budskap.

Gunnar Söderström

“Bygg ett starkare team”
Vinnare av Årets Talare 2019!

Läs mer

Vinnare av Årets Talare 2019!

Gunnar är en föreläsare som med energi, berättarglädje och värme berör publiken. På ett pedagogiskt och engagerat sätt lyfter han frågor som påverkar trivsel och samarbete på arbetsplatser. Det blir tydligt hur mycket förmågan att skapa en bra känsla hos sig själv och andra påverkar livet.

Joakim Almqvist

Stjärnkock och konceptmagiker

Läs mer

Joakim Almqvist vände med sin kollega Kalle Nilsson uppochner på det vedertagna konceptet att äta på resturang. De vågade göra något helt annorlunda och skapade ett restaurangkoncept olikt något annat. Resultatet blev gastronomisk punk. Fine dining, långt från vita dukar och uppklädda hovmästare. Istället serverades en avmakningsmeny i takt till högljudd musik, med en hemmafest-känsla och rökmaskiner. 

Vad kan hända när man vågar tänka annorlunda och sätter kundens upplevelse i centrum? Vad kan vi i vår bransch lära oss av Joakims kreativa och galna hjärna?

Boka din plats

Vad roligt att du vill komma!
Vi kommer länka dig vidare till vårt bokningsformulär.
Klicka på länken nedan för att komma vidare.

Diplomerad Small Group Coach

Varmt välkommen till Sveriges första utbildning som är specifikt framtagen för PT Small Group. Utbildningen är skräddarsydd för dig som idag jobbar eller kommer att jobba med PT Small Group. Efter genomgången utbildning blir du diplomerad Small Group Coach.

PT Small Group är den snabbast växande PT-formen idag och allt fler gym och tränare har insett styrkan i formatet. PT Small Group är här för att stanna och vi på KlubbSverige är glada att tillsammans med en av Sveriges absolut främsta tränare och utbildare, Seth Ronland, kunna presentera en fantastisk utbildning som vi tror kommer vara till stort nytta för alla gym och tränare som vill satsa på Small Groups.

Innehåll

Utbildningen är indelad i fyra delar där två delar är praktisk träning och två delar är teori. Utbildningen tar upp viktiga delar som skadeförebyggande träning,  hur du tränar kunder som vill gå ner i vikt samt en genomgång av vanliga dieter och hur du som tränare kan förhålla dig till dem.

Utbildningen fördjupar dig även i det mer praktiska momentet i en rad områden som är av stor vikt för att genomföra ett Small Group pass av hög kvalitet:

Storlek på gruppen, utrustning, olika svårighetsgrad på pass, tempo, längd och intervall, ålder på deltagare, skalning av övningar samt antal övningar.