Select Page
Nytt program från LesMills

Strength Development

 

Ett träningsgenombrott för att inspirera nästa generation av klubbmedlemmar Generation Z och millenniegenerationen representerar en stor möjlighet för klubboperatörer, men att engagera dem är fortfarande en utmaning.

Les Mills lanserar “Strength Development”, ett innovativt träningsprogram utformat för att engagera det som ibland kallas Generation Active, som består av millennials och generation Z. Detta program är specifikt utformat för att möta behoven hos den yngre generationen och erbjuder en social upplevelse samtidigt som man fokuserar på att öka styrkan och utveckla tekniken.

Enligt en undersökning från 2022 av McKinsey Future of Wellness Survey prioriterar 40% av Generation Z bättre hälsa och fitness som en “väldigt hög” prioritet, jämfört med 35% av millenniegenerationen och 32% av resten av befolkningen.

Detta är en viktig demografisk grupp, men många klubbar kämpar fortfarande med att locka till sig denna grupp och behålla dem som medlemmar under en längre tid. Les Mills hoppas att ändra detta genom att erbjuda detta nya träningsprogram.

Les Mills Strength Development är grundat på vetenskaplig forskning för att säkerställa att varje träningspass är säkert och levererar de resultat som en yngre generation efterfrågar. En 12-veckors studie utförd med Auckland University of Technology (AUT) visade att Strength Development-deltagare ökade sin 1RM (en repetitions max) med i genomsnitt 15% för marklyft, 9% för knäböj och 7% för bänkpress. Deltagarna rapporterade också en 22% ökning av självförtroendet i sin förmåga att utföra de viktigaste lyften.

Les Mills planerar att lansera flera nya program under de kommande åren för att fortsätta attrahera en yngre målgrupp. Som vanligt erbjuder Les Mills en komplett lösning, inklusive 12 progressiva träningspass, instruktörsträning, den senaste musiken och fullständigt marknadsföringsstöd till alla licenstagare.

 

Vill du läsa mer?

Bra artikel om hur ni når next generation: klicka här

Resultatbaserat next generation: klicka här

Mer om Strength Development: klicka här