Select Page

Boost

Marknadsföring som fungerar.
För gym som vill ha fler medlemmar, mer försäljning och mer intäkter.

Så funkar Boost

Med KlubbSveriges BOOST får ni ett komplett paket av tjänster som hjälper er att marknadsföra ert gym och att sälja mer. Vi ger förslag på kampanjer och producerar även allt material. Ni får färdiga målgruppsanpassade digitala kampanjer som ni använder i era egna digitala kanaler. Tack vare vår ständiga analys och kontinuerliga dialog med våra kunder kan vi se vilka kampanjer som fungerar bäst. 

Som Boost-klubb får ni dessutom en personlig säljcoach från oss som löpande följer upp hur det går för era kampanjer och hur ni på bästa sätt omvandlar era leads till betalande kunder. Varje månad får ni även access till vår unika Boost-Cirkel. Detta är ett webinar endast för Boost-klubbar där vi ser på utfallet på olika kampanjer, analyserar, tipsar och lär oss tillsammans med målet att boosta varandras business!

Digital marknadsföring mer er grafiska profil

Vi ger förslag och producerar alla kampanjer

Möjlighet att ta fram egna unika kampanjer 

Löpande kontakt med personlig säljcoach

Garanterat nya medlemmar eller pengarna tillbaka

“Det har varit en helt fantastisk period för mig. Vi har ökat vår medlemsbas med lite mer än 50% sedan vi började jobba med Boost.”

Christoffer
Fit Ranx

”Med hjälp av KlubbSveriges koncept BOOST har vi alltid ett inflöde av leads och nya medlemmar. Det är såklart extra värdefullt för oss i dessa tider”

Rickard & Malin
Puls Leksand

“Alla behöver en duktig coach. Att vara med i BOOST gör oss bättre på det vi gör.”

Urban
Urban Movement

“Boost hjälpte oss se potentialen i PT Small Group framför allt och att potentialen på PT-sidan är stor. Vi har förut mest jobbat med singel PT-timmar och försökt paketera workshops och andra små utbildningstillfällen under året men utan att få något stort gensvar på någon av grejerna. Med Boost blev det superenkelt!”

Hanna
Umeå Sport & Motion

“Vi tog hjälp av KlubbSverige för att få igång våra PT Small Groups och våra PTs att få in nya kunder. Med hjälp av deras landningssidor har vi lyckats fylla våra grupper och även få in leads till våra PTs, så de har fått fler kunder att jobba med.”

Rickard & Malin
Puls Leksand

%

nöjd kund

Om du inte är 100% nöjd med Boost under dina tre första månader avslutar vi och du får pengarna tillbaka. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. Din ansökan är inte bindande.

PRIS

3995

SEK / MÅNAD