Select Page

Vi väldigt glada att kunna meddela att vi är i full färd med att digitalisera två av våra mest uppskattade utbildningar: Healthy Sales och PT Sales. Dessa kommer bli tillgängliga för dig och all er personal helt utan extra kostnad!

Med start 1 mars 2022 ingår dessa två utbildningar i ert medlemskap. Utbildningarna blir helt digitala vilket ger er full flexibiltet när ni vill gå dem. Vi tar inte extra betalt för fler deltagare, så om ni vill höja kompetensen för all er personal så är det en utmärkt möjlighet att göra det. Här följer lite kort information om respektive utbildning.

 

HEALTHY SALES
En säljutbildning för dig som jobbar inom träning och friskvård. Perfekt om du jobbar i receptionen, som säljare, medlemsrådgivare eller personlig tränare.

Försäljning handlar i stor utsträckning om att hjälpa kunden att fatta rätt beslut. Detta kan vi hävda är speciellt sant i vår bransch där vi erbjuder världens bästa produkt – träning. Vi arbetar i denna bransch för att vi älskar att hjälpa människor att må bra och för att göra det så behöver vi sälja. Försäljning är egentligen inte så komplicerat. Det handlar om att ha en bra plan, en struktur och att vara förberedd. Den här utbildningen kommer hjälpa dig att med just detta, så att du efter utbildningen kommer känna dig både tryggare i din säljroll och få ett mycket bättre resultat.

Du kommer bland annat att lära dig:

• Vart kommer de nya kunderna ifrån och hur vi kan hitta nya kunder till gymmet

• Hur bokar du möten mest effektivt

• Det optimala mötet för att få nya medlemmar

• Hur du hanterar invändningar och kommer till avslut

• “Eftersälj”, vad är det och hur kan ni applicera detta till nya medlemmar?

PT SALES
Många som utbildar sig till Personlig Tränare slutar redan efter första året och en stor anledning är att många upplever en för stor utmaning när det kommer till sälj.

Många är inte förberedda på den verklighet som möter dem på gymgolvet där du som Tränaren i stor utsträckning förväntas hantera säljprocessen på egen hand. Ofta har Tränarna begränsad erfarenhet av försäljning och få konkreta säljverktyg – och resultaten blir därför därefter.

Men bara genom att du som Personlig Tränare kan lära dig grunderna inom försäljning och några smarta verktyg, så kommer du direkt uppleva en enorm skillnad. Målet med PT Sales är att ge dig en förståelse för att försäljning, precis som träning, är ett hantverk och hur viktigt det är att du även accepterar att du inte bara är Personlig Tränare, utan även säljare. Med förbättrat sälj blir även din roll som PT så mycket enklare och roligare – och du kommer få kunder som känner sig ännu nöjdare med den tjänst som de köper från dig.