Select Page

Nu släpps biljetterna till Perforum

Friskvårdsföretagen och KlubbSverige gjort gemensam sak på eventsidan och lanserat det nya branscheventet Perforum som går av stapeln i Stockholm 23–24 maj. Nu har föreläsarlistan släppts och bokningen har öppnat.

Perforum är förmodligen en av de största satsningarna någonsin att skapa ett branschevent i svensk. Vi vill skapa en spännande mötesplats och ett inspirerande forum både för den enskilda aktören, den stora kedjan, leverantören, studion, boxen och dess ägare, olika chefer och tränare.

Perforum är relevant för alla som jobbar med träning. Under två intensiva dagar får ni möjlighet att träffa andra i branschen, få mängder av energi och kunskap från föreläsningar och workshops, träna med experter samt utbyta tankar och erfarenheter. Vårt mål är att ni efter Perforum ska växa och fortsätta att utvecklas. Så gör detta till årets event för dig och din personal. 

Stort utbud av föreläsare  

Bland det gedigna utbudet av föreläsningar på programmet går att finna spännande namn som Marcus Filly, en av världens just nu mest inflytelserika tränare och träningsprofiler, föreläsaren och entreprenören Monika Björn samt trendspanaren Göran Adlén.

Vi ser även inslag från retentionexperten Paul Bedford, den uppskattade inspiratören Gunnar Söderström, crossfit-profilen Angelica Bengtsson, Josef Bexell från investmentbolaget Novax, gruppträningsspecialisten Carl McCartney, Jonathan Hoel från framgångssuccén Weekly Revolt och många många fler.

Det kommer erbjudas goda möjligheter att möta och knyta kontakter med branschens främsta leverantörer av produkter och tjänster som får verksamheterna att fungera på bästa sätt.

Förutom det generösa programinnehållet ingår även fika, luncher bägge dagar samt trerättersmiddag och dryckespaket i priset.

 

Praktisk info
  • Datum: torsdag 23 maj och fredag 24 maj
  • Tider: Start 10.00 den 23 maj och avslut 14.30 24 maj
  • Plats: Scandic Infra City, Upplands Väsby

Ord pris: 4 295 kr/person (Early-bird-pris 3 495 kr, gäller till 31 mars)
Pris KlubbSverige-medlem: 3 495 kr, även efter 31 mars.
(alla priser är ex moms)