Select Page

Psst! Erbjudande till dig som KlubbSverige-medlem längst ner i artikeln.

Apirosport grundades 2006 och har idag agenturen för några av fitnessbranschens mest välkända varumärken, däribland Reebok Pro Fitness, ZIVA, Star Trac, StairMaster, Nautilus och Schwinn. Vårt mål är att leverera Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, utbildning och service och det är med glädje som vi ansluter oss till KlubbSverige för chansen att samarbeta med dig och din anläggning.

2016 lanserade Reebok sitt produktsortiment Reebok Pro Fitness som består av funktionell träningsutrustning för kommersiella gym och träningsanläggningar och året därpå, from. den 1 januari 2017, är Apirosport exklusiv distributör för produkterna i Sverige.

Reebok Pro Fitness består av tre olika produktsegment – Functional, Combat och Studio:

  • Functional erbjuder utrustning för gym- och träningsanläggningar med fokus på funktionell träning och erbjuder allt från medicin- och slam balls, plyoboxar och skivstänger till battle ropes och allt inom friviktsutrustning.
  • Combat innehåller utrustning för de många olika militära träningstyperna som utgör träningsformen MMA (Mixed Martial Arts). Här finns allt från olika varianter av boxningssäckar, skyddsutrustning och tillbehör till handskar och mittsar.
  • Studio innehåller träningsutrustning och tillbehör för en mängd olika grupptränings-koncept: allt ifrån yoga- och pilates till step-pass och gruppträning med skivstänger och fria vikter.

 

Läs mer och titta på Reebok Pro Fitness sortimentet på Apirosports hemsida: https://www.apirosport.se/varumarke/reebok-pro-fitness/

 

REEBOK FUNCTIONAL ZONE
Reebok Functional Zone är Apirosports paketlösningar, utformade för att täcka in hela spektrumet av funktionell träning: rörlighet, kondition, uthållighet, styrka, snabbhet, explosivitet, smidighet, koordination, precision och balans. Paketlösningarna finns i tre olika storlekar baserat på din anläggnings yta och medlemsantal, men är fullt anpassningsbara för att du ska hitta ett alternativ som passar både anläggningens och dina medlemmars behov.

SMALL
Detta paket passar bäst för grupper om 8-14 personer och/eller med en lokalyta på 50-75m2. Paketet inkluderar alla väsentliga ”need to haves” inom funktionell träning och studioträning.

MEDIUM
Detta paket passar bäst för grupper om 14-18 personer och/eller med en lokalyta på 75-100m2. Paketet inkluderar tyngre vikter, större viktomfång och kvantiteter för att passa såväl större lokaler som större träningsgrupper.

LARGE
Detta paket passar bäst för grupper om 18-24 personer och/eller med en lokalyta på 100-150m2. Detta paket har ”extra allt” och är det allra bästa alternativet för större anläggningar – både sett till yta och medlemsantal.

 

Du som är ansluten till KlubbSverige får även vid köp av valfri paketlösning en kostnadsfri instruktörsutbildning för dig och din personal – en riktig HIIT alltså!

För vidare information, besök gärna vår hemsida www.apirosport.se. Vill du komma i kontakt med ansvarig säljare finns Lovisa här för att hjälpa dig.

Lovisa Lorentzon, Sales Reebok Pro Fitness
lovisa.lorentzon@apirosport.se
(0)733-54 00 80