Select Page

Vi på KlubbSverige är glada att meddela att ni nu kan göra era inköp av hygienprodukter, förbrukningsmaterial och mycket annat genom vår nya partner Helper! 

Det finns flera anledningar till att vi är lite extra exhalterade över den här nyheten. Det är inte på grund av att Helper har ett enormt sortiment, eller att de genom vårt avtal kommer kunna erbjuda er väldigt bra priser. Nej, det vi gillar allra mest – och det som vi även tror ni kommer älska är deras genuina inställning och engagemang. De matchar mycket bra in i KlubbSveriges värderingar och vi är övertygade om att de verkligen kommer göra allt för att ni ska få den bästa tänkbara lösningen för era inköp.

Vill ni veta hur era befintliga inköp står sig mot deras så hjälper de er med en kostnadsfri prisjämförelse. Slå dem en signal eller skicka iväg ett mail, så berättar de mer!

 

OM HELPER GROUP

Helper är en helhetsleverantör av förbrukningsmaterial och tjänster. Bolaget grundades 2019 av två tidigare kollegor som arbetat med affärsutveckling på internationell nivå.

Vårt åtagande mot våra kunder är att spara både tid och pengar kring deras inköp. Det gör vi genom att samla flera produktområden under ett och samma tak som kaffemaskin, förbrukningsmaterial, IT, lokalvård, profil & trycksaker, finansiering, fruktkorgar med mera. Färre leverantörer, leder till färre kontaktpersoner samt färre fakturor vilket kommer spara er både tid och pengar kring era inköp. Som KlubbSverige-medlem kommer ni få tillgång till närmare 85 olika leverantörer ur vår nätverk och med stor sannolikhet kommer du att hitta det du söker i vårt sortiment som sträcker sig över 250 000 artiklar.

Vi tror på den personliga kontakten och enkelhet för att kunna hitta ett långsiktigt samarbete, ni tar hand om era kunder så tar Helper hand om era inköp.

Är du intresserad och se vad Helper kan göra för ert företag och era inköp?

Kontakta oss på 010-17 12 666 eller maila till klubbsverige@helpergroup.se

Mer information hittar ni på: www.helpergroup.se

Glad Midsommar önskar vi på Helper!

Vi kan hjälpa er med:

•  Hygienprodukter
•  Kaffemaskin
•  Kontorsmaterial
•  Förbrukningsmaterial
•  IT
•  Lokalvård
•  Profil & trycksaker
•  Finansiering
•  Fruktkorgar

Och mycket annat. Kolla med oss först, det kommer att löna sig!