Select Page

Nya ACTIVIO Solution är här och det innebär en rad möjligheter för att du ska kunna gör träningen mer inspirerande och effektiv för era medlemmar. Här kan du läsa om några av de nya funktionerna! 

Activios nya klubblösning motiverar medlemmar som kommer till klubben och de som tränar utanför klubben, med en ny klubblösning, en gratis App för träningscoachning där anläggningen kan skicka ut träningsprogram till kunder och kunderna kan tävla mot varandra eller mot era instruktörer, samt med möjlighet att coacha på distans mm. Ni har ett unikt verktyg för att motivera era medlemmar och se till att de fortsätter att träna med er, oavsett var de befinner sig.

Inga licenser, istället 10% kickback till er – En ny unik affärsmodell som genererar intäkter till er anläggning, oavsett om medlemmarna kan komma/vill komma och träna eller ej. “Direct Online Marketing” och E-handel med kickback på sålda produkter i Activio´s webshop. 

Distribuera ut klubbkoder och “family and friends codes”, ju fler som handlar, ju mer kickback, en Win-Win. Även icke medlemmar som använder er klubbkod genererar en kickback till er.

En ny professionell online Streaming tjänst – Activio Workouts Online med +600 professionella träningsvideos, klassupplägg och tidsbestämda pass, helt gratis för era medlemmar att nyttja och pröva. Paketera ert medlemserbjudande med ett fantastisk värde med fri online träning. 

Activio erbjuder anläggningen en kickback när medlemmar signar upp sig med er klubbkod, detta ger er också en extra intäktskälla till er anläggning.