Select Page

Vi är glada att meddela att KlubbSverige ingått ett exklusivt samarbete med Universitetsmedia vilket ger KlubbSveriges medlemmar möjlighet att få en modern och effektiv kommunikationskanal. Rent konkret innebär detta att ni genom deraa koncept, Active Lifestyle, får digitala skärmar som placeras på strategiska platser på er anläggning. Det är enkelt att lägga in eget material, vilket gör att skärmarna även fungera som digitala posters där ni kan marknadsföra era egna produkter och tjänster.

Med den hållbara, miljövänliga digitala play-kanalen via Active Lifestyle kan du enkelt styra allt ditt content och all din kommunikation med dina medlemmar hemifrån i realtid. Med den moderna, enkla och webbaserade programvaran är du alltid uppkopplad med din anläggning och kan enkelt schemalägga dina kampanjer och erbjudanden för hela året. Med direktkopplingar till ditt medlemssystem och dina sociala kanaler sköts merparten av all kommunikation automatiskt och du slipper lägga tid och energi på att byta ut all form av analogt material på plats.

Det här samarbetet går verkligen i linje med vår önskan att kunna hjälpa våra medlemsklubbar att driva en modern, professionell, lönsam och hållbar verksamhet. Du kommer spara både tid, pengar och vara snällare mot miljön om ni har digitala posters jämfört med vanliga gjorda av papper. För dig som är KlubbSverige inHouse- eller BOOST-kund så finns självklart mallar för digitala skärmar i Editor, så du snabbt och enkelt kan välja mallar som passar just er.

Universitetsmedia har lång erfarenhet av liknade samarbeten i andra branscher. Som namnet avslöjar så jobbar de framgångsrikt med flertalet av Sveriges universitet och högskolor, men även med många ICA-butiker. Nu ger de sig in i vår bransch och vi är mycket glada att vårt KlubbSverige-nätverk är en av deras strategiska partners. Självklart har vi även förhandlat så att ni som KlubbSverige-medlem får extra förmåner och ett bättre erbjudande. 

Konceptet innebär även att varje skärm delas upp där ni som gym får full kontroll över 2/3 och Universitetsmedia 1/3. Universitetsmedia säljer in annonser från i huvudsak lokala aktörer som vill synas mot era medlemmar och ni får en del av försäljning i kickback. Annonsförsäljning av det här slaget har testats tidigare i vår bransch, det är vi medvetna om, med blandade resultat. Men faktum är att Active Lifestyle-konceptet har redan testats på ett antal träningsanläggningar med mycket goda resultat. Vi på KlubbSverige har varit i kontakt med flera av dessa anläggningar och fått bekräftat att de är mycket nöjda med samarbetet. Vi kan därför varmt rekommendera alla våra medlemmar att testa detta koncept. Vi tror att det kommer bli en värdefull kommunikationskanal för er och något som lyfter känslan på ert gym!

 

Vi ser fram mot att få prata med dig!

Vi har glada och tacksamma att fått förtroendet att successivt hjälpa KlubbSveriges närmare 300 anslutna klubbar med digitalisering av medlemskommunikation på plats.

Tillsammans har vi tagit fram ett skräddarsytt Active Lifestyle-paket som är helt i linje med vad KlubbSverige verkligen brinner för. Nämligen att skapa utökade värden för sina medlemsklubbar och förbättra deras lönsamhet. Dessutom har vi tagit fram en ny unik lösning för att skapa nya B2B leads som jag och mina kollegor bara längtar efter att presentera för klubbarna.

För oss är det en självklarhet att hälsoaspekten, viljan att bygga upp sitt immunförsvar och i allmänhet ta hand om sin hälsa bara kommer att bli ännu viktigare. Därför känns det extra viktigt och kul att vi lagom till hösten få vara delaktiga i att göra det bättre för alla anslutna gymägare.

Stort tack till KlubbSverige för förtroendet. Vi har en mycket spännande resa framför oss. Stort tack även till min kollega Daniel Hirvi som inledde och skapade förutsättningarna för detta samarbete och som kommer vara kontaktperson för KlubbSveriges medlemmar.

Rickard Åsbäcken
Grundare och ägare, Universitetsmedia

 

Bilder: Rickard Åsbäcken, grundare och ägare (ovan) samt Daniel Hirvi, affärsområdesansvarig för Active Lifestyle (nedan)

Vill du veta mer?

Universitetsmedia kommer löpande kontakta KlubbSveriges medlemmar för en närmare presentation. Vi kommer ha begränsad möjlighet att installera skärmar vid hög efterfrågan, så om du är intresserad av att veta mer och inte vill vänta på att bli kontaktad så kan du redan nu meddela att du vill vara tidigt i kön. Klicka på knappen nedan!