Select Page

Detta är ett inlägg från Power Plate:

Vi var som vanligt med på Fitnessfestivalen och precis som föregående år blev det väldigt lyckat! Vår monter var välbesökt. Det märks att intresset för Power Plate ständigt ökar.

Eftersom en stor del av mässbesökarna är renodlade styrketränare valde vi att visa hur man använder Power Plate för att maximera effekten av sin träning. De fick prova på föraktivering, en smart uppvärmning som är lättanpassad för det man tänkt träna. Hur man kan använda Power Plate för att prestera ännu bättre i sin träning. Avslappning i form av massage man enkelt utför efter träning var som alltid lika uppskattad.

Vi fick mycket positiv respons och en hel del aha-upplevelser! Kommentarerna var ganska enhälliga ”Jag känner verkligen att jag jobbar fullt ut” sa någon som föraktiverat sig ett par minuter inför en bänkpress, ”jag har full kontakt och kontroll”.

Benen känns fräscha igen!” tyckte någon efter att ha fått välbehövlig avslappning och massage efter ett par set med knäböjar. ”Oj, häftigt! Vi har en sån där jag tränar, men jag visste inte hur man kunde använda den. Nu kommer jag använda den jämt!

De här borde ju finnas på alla gym!

De som inte var omedelbart positiva blev garanterat positivt överraskade. Det är som alltid ett sant nöje att få demonstrera en unik träningsform på det här sättet. Vi vet att mycket handlar om utbildning. Nu finns datum för certifieringsutbildningar under våren uppe på vår sida http://www.thrab.se/power-plate-2/utbildning/

Maxa din Power Plate!

Nu finns datum för certifierings utbildningar under våren.