Select Page

CL Fitness kan nu bekräfta att man fortsätter sitt samarbete med Precor, det ledande amerikanska varumärket för konditions- och träningsutrustning. Avtalet förlängs från årsskiftet och innebär att CL Fitness fortsätter som ensam återförsäljare i Sverige och sköter service och underhåll av all utrustning. De två företagen har ett långt samarbete som sträcker sig tillbaka till Precor introducerades i Sverige.

”Vi är glada över vårt fortsatta partnerskap tillsammans, CL Fitness har visat sig vara professionella och framåttänkande – de arbetar i synergi med våra kärnvärden hos Precor”, säger Derek Burke, Precor Business Manager. Fabian Germann, Strategic Account Manager på Precor fortsätter: ”Den svenska marknaden omfattar verkligen fitness som livsstil och det finns så mycket möjligheter. På Precor vill vi leverera mer än bara utrustning – vi vill skapa unika träningsupplevelser som kan tillföra ett faktiskt värde till medlemmarna. Jag tror verkligen att CL Fitness kan uppnå detta med vårat fortsatta samarbete.”

”Vi ser mycket positivt på att vi får fortsatt förtroende efter att ha introducerat och byggt Precor under många år på den svenska marknaden. Precor har ett gott anseende över hela världen med högkvalitativa produkter som är väl anpassade också för digitaliserad träning vilket ligger helt i linje med vår strategi”, säger Erik Högström, Styrelseordförande på CL Fitness.


Precor
Precor, med huvudkontor i Greater Seattle, Washington, är en global organisation som designar och tillverkar premium-end-to-end kommersiell cardio, styrka, funktionell och gruppövningsutrustning. Sedan 1980 har Precor varit banbrytande inom innovativa fitnesslösningar för kunder, inklusive EFX® Elliptical, Adaptive Motion Trainer® (AMT®) och Preva® Networked Fitness. Precor är en del av Amer Sports Corporation, världens största idrottsnära företag, med internationellt erkända systermärken som inkluderar Wilson, Atomic, Suunto, Salomon och Arc’teryx.

CL Fitness
Med sin breda kunskap i design av träningsytor och koncept levererar CL Fitness lönsamma träningslösningar till allt från större träningsanläggningar, klubbar och hotell till företag, offentliga institutioner och föreningar. CL Fitness representerar välkända varumärken som bland annat Precor, EGYM, Hoist, Prama, Spinning, Assault Fitness och Jordan. CL står för Competition Line och företaget grundades 2003.

Kontaktinformation:
Ta reda på mer om CL Fitness besök:  www.clfitness.se/
Ta reda på mer om Precor besök: www.precor.com/en