Select Page

PT SALES

Många som utbildar sig till Personlig Tränare slutar redan efter första året och en stor anledning är att många upplever en för stor utmaning när det kommer till sälj.

Många är inte förberedda på den verklighet som möter dem på gymgolvet där du som Tränaren i stor utsträckning förväntas hantera säljprocessen på egen hand. Ofta har Tränarna begränsad erfarenhet av försäljning och få konkreta säljverktyg – och resultaten blir därför därefter.

Men bara genom att du som Personlig Tränare kan lära dig grunderna inom försäljning och några smarta verktyg, så kommer du direkt uppleva en enorm skillnad. På denna intensiva och praktiska heldagsutbildning kommer du få en förståelse för att försäljning, precis som träning, är ett hantverk och hur viktigt det är att du även accepterar att du inte bara är Personlig Tränare, utan även säljare. Med förbättrat sälj blir även din roll som PT så mycket enklare och roligare – och du kommer få kunder som känner sig ännu nöjdare med den tjänst som de köper från dig.

UTÖKAD KURSBESKRIVNING

Del 1

  • Här lär man sig hur man hittar nya kunder.
  • Hur man kontaktar dom. Hur man bokar mötet.
  • Vilka hinder det finns i vår bransch för att inte lyckas boka mötet och hur vi tar oss förbi dom.
  • Hur man gör för att få fler kunder utan att behöva kontakta dom.

Denna del består av både teori och workshop

Del 2

  • Hur man gör en riktigt bra behovsanalys genom att lära sig skillnaden mellan fördelar och verklig kundnytta och hur man får fram det med ett enda ord! Detta minimerar invändningar och argument markant.
  • Hur och när man kan gå på avslut.
  • Hur många ggr kan jag gå på avslut och vilket avslut ska jag välja?
  • Hur gör man en återkoppling och varför är det så otroligt viktigt?

Denna del består av både teori och 2 st workshops

Det Personliga Tränar-yrket är ett fantastiskt yrke som inte behöver vara svårt att arbeta som. Max 10-17 % investerar i sig själv genom att köpa PT. Det gäller att hitta dessa och inte sitta och vänta på de ska komma till dig!

KOMMANDE KURSER & ANMÄLAN

Anmälan sker genom via respektive kurs nedan.