Select Page

Denna artikel är ett samarbete med Gym80

Gym80 är märket som är känt för sin råa känsla och unika utseende. Med ett brett utbud på över 300 maskiner, producerade i Tyskland så strävar de mot toppen kända som King of Machines.

Gym80 har som namnet säger funnits i gymbranschen sedan 1980. Med sin stabila hardcorekänsla och breda sortiment av maskiner är gym80 kända för att vara utrustning man kan träna riktigt hårt och tungt med. Utseendet och det grova stålet ger verkligen en träningslust utöver det vanliga. Gym80 finns idag på det anrika Golds Gym i Venice California som har gymbesökare från hela världen.

 -Jag är grymt imponerad av kvalitén och funktionerna som gym80´s maskiner levererar, säger Marcus Eckerskog ansvarig för gym80 i Sverige.

-Styrkemaskinerna måste upplevas, fortsätter Marcus.

I December 2020 tog vi beslutet att bygga ett showroom i Västerås ”Haus of gym80” som skulle bli spektakulärt och inspirerande. Haus of gym80 öppnade dörrarna i Januari 2021. Känslan att besöka och prova maskinerna i Haus of gym80 kastar kunden tillbaka till hardcore 80-tal men i modern tappning.

-Vi har mötts av ett mycket positivt gensvar av marknaden och räknar med att nystarters samt befintliga anläggningar kommer att besöka oss för att uppleva Haus of gym80, säger Marcus.

Enklast är att ringa mig direkt och boka visning på 072-9724875 eller boka via www.gym80.se

Haus of gym80 är 240 kvm ren inspiration där du får göra en tidsresa tillbaka till 80-talet. Här kan man som kund träna och samtidigt hitta nya idéer till sin anläggning. Haus of gym80 är ett måste att uppleva om du vill sticka ut och skapa något extra på din klubb!

Välkomna!