Select Page

KlubbSverige Roadshow 2018

TEMA: SENIORTRÄNING

KlubbSverige Roadshow 2018

TEMA: SENIORTRÄNING

KlubbSverige Roadshow
Partnerinformation

 

BJUD IN ERA KUNDER
Vår önskan är att vi ska kunna samla så många som möjligt till varje tillfälle och de behöver inte vara medlemmar i KlubbSverige för att delta. Passa på att bjuda in era kunder till en spännande dag. Se det som ett knytis-kalas där vi alla tar med ett gäng kunder. Om vi alla hjälps åt blir vi många. 

KONCEPTET
Upplägget är enkelt. För alla representanter från gym och anläggningar är deltagande helt utan kostnad. KlubbSverige och alla närvarande partnerföretag delar på kostnaderna för konferenslokal, fika och lunch. Inga andra kostnader tillkommer för er.

NYHET!
Nytt för i år är ”Small Group Meeting”.
Det är ett nytt koncept där vi vill skapa bästa förutsättningarna för er som leverantör att få ut maximalt av dagen. Det är en mix av en workshop och speedmeeting. Ni som leverantör får under 20 minuter träffa 2-4 representanter från olika klubbar (antal beroende på antal deltagare och antal partners). Tillsammans ska ni diskutera några olika frågor kopplat till dagens tema. Första frågan kommer dock alltid vara: “Hur kan jag som leverantör bidra till en bättre upplevelse och öka värdet kopplat till seniorträning på er klubb?

Vi räknar med att lägga ca 2 timmar av programmet för dessa möten, vilket innebär att ni som leverantör totalt får 5-6 olika möten och förhoppningsvis även får träffa samtliga deltagareMed detta vill vi skapa intressanta diskussioner samtidigt som vi ger er värdefull sändningstid. 

FÖRUTSÄTTNINGAR
Möjligheten att delta på vår Radshow ingår i abonnemang Partner Nivå 2. Vill du uppgradera ditt avtal kontaktar du bara oss så ordnar vi det.

För mer information och program:

Anmälan

VI VILL ANMÄLA VÅRT FÖRETAG TILL FÖLJANDE TRÄFFAR:

VILL NI BJUDA IN NÅGON KUND?