Select Page

Nätverksträffar nära dig

EXPANDERA TILL FLERA

Att träffa kollegor i branschen, utbyta idéer och tankar, få ny inspiration och kunskap är några av våra grundpelare i nätverket KlubbSverige. KlubbSverige Road Show är ett sätt att skapa lokala träffar för att kunna diskutera aktuella ämnen inom branschen. I år kommer vi att djupdyka i ett otroligt spännande område, nämligen expansion! Hur expanderar ni effektivt till flera klubbar?

Det är en tydlig trend i branschen att kedjor och konstellationer ökar och att aktörer mutar in geografiska områden genom att öppna fler enheter. Fördelarna är många, men riskerna likaså. Under den här dagen kommer vi se på för- och nackdelar med att ha flera enheter och diskutera nyckelfaktorer för framgång. Till vår hjälp har vi Andreas Stenberg som själv gjort en framgångsrik resa med kedjan Må Bättre som 2017 såldes till Actic. Läs mer nedan.

VAD KOSTAR DET?
Deltagande på träffen är kostnadsfritt för alla ägare och beslutsfattare inom träningsbranschen.

ORTER & DATUM

Under årets Roadshow kommer vi att besöka följande orter vid dessa datum. Vilken ort passar dig bäst?

Stockholm

När: 1 oktober

Tid: 10.00 – 16.30

Plats:
United Spaces Arlanda

Skövde

När: 5 november

Tid: 10.00 – 16.30

Plats:
Quality Hotel™ Prisma

Lund

När: 6 november

Tid: 10.00 – 16.30

Plats:
Clarion Collection
Hotel Planetstaden

FÖRELÄSARE

 ANDREAS STENBERG

Andreas Stenberg – tidigare en av ägare av Må Bättre i Dalarna samt Gävle. Andreas, tillsammans med sina kollegor, tog Må Bättre från en klubb till en kedja med 9 egna klubbar samt flertalet andra licensklubbar som jobbade under Må Bättres varumärke. Träningskedjan hade ca 9000 medlemmar, 60 miljoner i omsättning och 20% vinstmarginal innan den såldes till Actic i slutet av 2017. Andreas har sedan försäljningen jobbat som konsult och hjälpt andra träningsanläggningar att uppnå lönsamhet och framgång.

 

UPPLEV KLUBBSVERIGE ROADSHOW! Så här såg det ut under förra årets olika träffar.

ANMÄLAN