Select Page

Vi bjuder
på en gratis
heldag!

KlubbSverige
RoadShow 2023
Tre lokala event om hur vi skapar en positiv framtid
Dagens tema:

Ekonomin kring att driva gym – vad kan vi påverka?

Dagen börjar med kaffe och mingel så vi alla hinner med att hälsa på varandra innan vi sätter igång och just nu är det kanske viktigare än någonsin att vi passar på att träffas, med tanke på dagens omständigheter. Därefter kommer vi att föreläsa och inspirera kring ämnet “Ekonomin kring att driva gym –  Vad kan vi påverka”. Efter lunch så delar vi in oss i mindre grupper och fortsätter utbyta erfarenheter och diskutera olika relaterade frågor till ämnet.

Målet är att ni ska ha massor av ny inspiration, kunskap och energi som ni kan omsätta in i er verksamhet när ni kommer hem.

Träffa oss på KlubbSverige och andra branschkollegor

KlubbSverige Roadshow är ett antal lokala mindre nätverksträffar på orter runt om i Sverige. Vi samlas runt ett specifikt ämne, diskuterar och arbetar i smågrupper samt får möjlighet att träffa några av branschens leverantörer.

Gratis för dig som deltagare

KlubbSverige Roadshow är gratis för dig som deltagare och förutom en inspirerande dag bjuder vi även på lunch och fika. Även ni som idag inte är del av KlubbSverige är välkomna! Detta är ett öppet event. 

Anmälan

Här kan du anmäla dig till ditt lokala event. Observera att eventet är kostnadsfritt, men att vi debiterar en no-show-avgift på 500 kr/person i det fall personen inte kommer. (Sista anmälningsdag för partners är 31/8)

Jönköping är nu fullbokat! 

Anmäler du dig som gym eller som leverantör?

Hur många kommer ni från ert gym?

Vilken ort vill ni komma till?

Jönköping
26 september
ELMIAMÄSSAN

Tid: 9:30-17:00 (Fullbokat)

I Jönköping träffas vi på stora härliga Elmiamässan.

Stockholm
3 oktober
SCANDIC ARLANDA STAD

Tid: 9:30-17:00

I Stockholm träffas vi på trevliga Scandic som ligger 6 km från Arlanda Flygplats.

Umeå
4 oktober 
SCANDIC UMEÅ SYD

Tid: 11.00-18:00

Du hittar vår Roadshow i Umeå på Scandic Syd.