Select Page

KSX19

TACK FÖR TVÅ FANTASTISKA DAGAR!

Den 6-7 maj gick KlubbSverige Exclusive 2019 av stapeln på det omtalade Steam Hotell i Västerås. Det var sjunde året i rad som vi arrangerade detta årliga event och denna gång var intresset större än någonsin. Även om detta primärt är ett event för våra medlemsgym och partnerföretag så bjuder vi även in utvalda aktörer för att skapa en unik mötesplats för branschen.

Vi är ju så klart inte helt onyanserade i vår bedömning, men vi kan ändå rent objektivt se att KlubbSverige Exclusive verkligen tagit steget till att bli ett av branschens mest uppskattade event för ägare, personal och leverantörer. Denna gång var vi över 230 härliga personer på plats med en grym mix av många medlemsgym, ett 30-tal partnerföretag samt representanter från såväl Almega FriskvårdsföretagenIHRSA, Gym Business och Sweaty Business. Det var så roligt att både se och höra det massiva och kreativa sorl som låg över lokalen varje gång det fanns tid för mingel. Det gick nästan att ta på den positiva stämningen och vi kunde hela tiden bevittna hur nya kontakter knöts, hur kunskap, tips och erfarenheter utbyttes mellan alla på plats. För oss som arrangörer så är det precis detta som både KlubbSverige och Exclusive handlar om – att genom möten, inspiration och utbyte få verksamheter att utvecklas!

 

I vår utvärdering fick vi hela 5,2 av 6 möjliga på frågan om hur den totala upplevelsen av Exclusive var. Och vår avslutande föreläsning med Anna Sunneborn fick smått otroliga 5,9 av 6 möjliga! Hon skapade en fantastisk avslutning med sin inspirerande föreläsning som vi tror gick rakt in i hjärtat på de allra flesta.

Utöver Anna så hade vi glädjen att bland annat få grymma föreläsningar från kundupplevelse-experten Arvid Axland och den brittiska superentreprenören Jan Spaticchia som även de fick över 5,0 av 6 möjliga i vår utvärdering.

Vi vill även passa på att än en gång lyfta fram alla värdiga vinnare under årets Exclusive Awards. Varje pris går till en person eller verksamhet som vi anser utmärkt sig lite extra under det gångna året. Det här är en av höjdpunkterna för oss på hela året. Dels för att det är viktigt att lyfta fram goda exempel i branschen som kan fungera som ledstjärnor och inspiration för andra och dels för att vi får bevittna den glädje som priset medför.

Årets vinnare av Exclusive Awards är:

ÅRETS KLUBB

IDROTTSKLINIKEN

MOTIVERING

Årets vinnare har genom åren utvecklats till att bli såväl etablerad som ledande aktör på sin ort. Trots stor lokal konkurrens har de hela tiden varit mån om sin vision och värdegrund, vilket innebär att leverera en förstklassig och varierad träning till såväl motionär som elit. Med sitt breda utbud av olika träningsformer möter de nästan alla individers behov för att nå en bättre hälsa och glädjefylld träning.

SVERIGES NÖJDASTE KUNDER

ENERGI HÄLSOCENTER

MOTIVERING

2018 fick denna klubb, priset i kategorin Årets Upplevelse och i år tar de hem kategorin Sveriges Nöjdaste Kunder. Det visar att sambandet mellan att leverera en helhetsupplevelse och bra resultat med den träning man erbjuder, ger nöjda medlemmar. Denna klubb levererar allt det och lite till. Med hela 6,47 i NKI och ett NPS på 80 visar man tydligt att man har Sveriges nöjdaste medlemmar.

ÅRETS UPPLEVELSE

ENDORFIN

MOTIVERING

Med sin enorma glädje att hela tiden leverera på topp till sina medlemmar skapar detta företag en perfekt arena för inspiration, livslust, bättre hälsa och stark motivation även när det känns motigt i livet. På sina anläggningar finns en värme och intensitet som i branschen är unik. Inte en detalj har lämnats åt slumpen utan här är det 100% som gäller hela tiden i allt man tar sig för.

ÅRETS LEVERANTÖR

NRG FOOD

MOTIVERING

Med stor entusiasm och engagemang för att leverera en bra och snygg lösning för medlemmarna i KlubbSverige har årets vinnare förtjänstfullt rönt stor framgång. De har hela tiden arbetat för att hålla en hög servicenivå och tillmötesgå våra medlemmars behov och önskemål. De finns därför även numera etablerade på många anläggningar runt om i hela Sverige.

LIFETIME ACHIEVEMENT

EGO

MOTIVERING

Med sin gedigna bakgrund och sitt genuina intresse för träning skapar denna verksamhet och dess ägare möjligheten för 1000-tals Sundsvallsbor att uppnå en bättre hälsa. De är ständigt på jakt efter nya idéer och håller sig hela tiden uppdaterade med vad som sker i branschen. De har en grundmurad vilja och strävan efter att varje kund ska känna sig sedd, omhändertagen samt ha en känsla att de har möjlighet att utvecklas.