Select Page
Vi hälsar SAFE Education välkomna till Klubb Sverige som ny samarbetspartner! Vi tycker det är otroligt roligt att ha med oss SAFE Education som är en av landets ledande aktörer inom utbildning i tränings- och hälsobranschen.

 

Med evidensbaserat innehåll levererat av välutbildade, erfarna och nytänkande lärare tar SAFE stafettpinnen för ett innovativt tänk och höjer kvaliteten på tränarna och träningsbranschen. Det kommer att hända mycket spännande under 2019!

SAFE har bland annat en av Nordens mest omfattande utbildning till Licensierad Personlig Tränare med hela 320 timmar lärarledd undervisning och tre internationella licenser! Med den kan du söka jobb vart du vill, både i Sverige och utomlands!

Från 2019 ställs det äntligen krav från de nordiska branschorganisationerna FRISK och VIRKE på hur mycket lärarledd undervisning och praktisk träning utbildningen minst måste innehålla tillsammans med högre kompetens- och utbildningskrav inom lärarkåren. Detta är något SAFE applåderar, förespråkar och har jobbat efter i alla år.

 

Läs mer om SAFE Education här (länk till SAFEs PT-sida)

ERBJUDANDE

Som medlem i KlubbSverige
har ni 20 % rabatt på våra utbildningar!

Kontakta KlubbSverige för mer information eller anmälan.

För mer inforation om SAFE Education och deras många olika utbildningar, klicka på knappen nedan och läs mer!