Select Page

Under sommaren 2020 blev Helper ny partner till KlubbSverige. Helper har nu varit i kontakt med och inlett samarbeten med ett flertal medlemmar genom att erbjuda kostnadsbesparingar kring inköp, ett tidseffektivt samarbete samt ett miljövänligt sortiment.

Helper har idag över 90 leverantörer med ett brett sortiment så vi har även kunnat ta fram offerter inom andra produktområden som inredning, arbetskläder, lokalvård, profil och kaffemaskiner.

Informationen vi fått fram av alla prisjämförelser vi gjort är att förbrukningsmaterial består av två delar, mjukpapper och övrigt.

Mjukpapper står för cirka 20 till 35 procent av en anläggnings totala inköp och resterande är övrigt material så som sopkorgspåsar, tvål, kontorsmaterial, profilprodukter, kaffe med mera.

De medlemmar som har valt att flytta sina inköp till Helper har fått sina inköpspriser sänkta med tio upp till trettionio procent. För att uppnå dessa siffror så behöver man se över hela sitt inköp och inte fokusera enbart på mjukpapper.

Då Helper är utvald partner av TORK i samarbetet med Klubb Sverige så kan vi även erbjuda er helt nya dispensers till er anläggning kostnadsfritt. Om ni idag använder ett annat märke på ert mjukpapper så kan ni självklart få ta del av detta erbjudande ändå.

Vill du spara tid och pengar kring era inköp eller få nya dispensers till er anläggning?

Kontakta Helper på 010- 171 26 66 eller info@helpergroup.se

Läs mer om Helper

På Helpers hemsida kan du läsa mer om hur de kan hjälpa din anläggning med att sänka era kostnader.