Select Page

Behovet att träffas fysiskt och utbyta idéer och tankar växer. Under hösten rullar vi ut på vår Roadshow igen.

KlubbSverige Roadshow är ett antal lokala mindre nätverksträffar på orter runt om i Sverige. Vi samlas runt ett specifikt ämne, lyssnar till en expert inom området och arbetar i smågrupper. Några av de ämnen som vi avhandlat är affärsmodell, seniorträning, expansion av verksamheten och lyckliga ägare.

I år kommer vi att fokusera på hur du skapar en verksamhet som klarar sig bra genom tider av förändring. Just i år var det en pandemi som skakade om, nästa gång är det något annat. Allt är i ständig förändring och den som anpassar sig snabbast är också den som klarar sig bäst. Kreativitet, nya samarbeten och nya sätt att jobba är bara några saker som det här märkliga året fört med sig.

Självklart är det inga kostnader för deltagarna utan tillsammans med våra samarbetspartners bjuder vi på en inspirerande dag inklusive lunch och fika.

I år kommer vi att anpassa oss till rådande situation och självklart begränsa antalet och hålla ordentliga avstånd. Med anledning av det så kommer vi att använda oss av ”först till kvarn-principen”.

Vi skickar ut en separat inbjudan efter sommaren, nu vill vi bara att du bokar upp datumet för den ort som du vill träffas på.

Årets träffar sker på dessa platser och datum:

13 oktober Stockholm

20 oktober Linköping

21 oktober Göteborg

3 november Växjö

4 november Malmö