Select Page

Ett glödande behov hos de allra flesta medlemsgym är att öka försäljningen. Genom våra nya säljutbildningar, Healthy Sales och PT Sales, får ni relevant kunskap och konkreta tips som kan hjälpa er att lyfta försäljningen hos er. 

Utbildningarna hålls av vår säljexpert, Tony Silvernäs, och vänder sig till både receptionspersonal, säljare, medlemsrådgivare och PTs. Vid vår första utbildning för tre veckor sedan fick kursen betyget 9,1 av 10 möjliga på frågan “Vilket betyg skulle du ge utbildningen som helhet?”.

På frågan “Hur relevant var innehållet på kursen för dig?” blev betyget 9,4 av 10

På frågan “Hur väl införlivades dina förväntningar av utbildningen?” blev betyget 8,9 av 10.

på frågan “Vad är din uppfattning av Tony som utbildare och coach?” blev betyget 9,9 av 10.

Funderar ni på er försäljning? Den 17-18 oktober är det dags igen för Healthy Sales. Boka er plats redan nu!

Så här tyckte deltagarna

Tony var mycket bra och otroligt kunnig. Hade verkligen svar på allt vi undrade och ville ha hjälp med. Upplevde dessutom att han hade förklaringar av olika slag så att man verkligen hade en chans att förstå och komma ihåg det som lärdes ut.

Gillar kombon lyssna, korta pauser, lyssna och göra en uppgift 2 och 2.

Jag har fått en tryggare och stoltare syn och känsla till “försäljning”. Känslan av att “kränga” har bytts ut till att hjälpa kunden.

Jag tycker att Tony var suverän som utbildare/coach. Han har svar på alla frågor – och många argument! Kommer tillbaka till anläggningen peppad att gör det lilla extra!

Jättebra, relevant utbildning som verkligen var “hands on”. Även om jag redan visste mycket av det Tony förmedlade så var det en spark i baken!

Känner mig inspirerad!

Vill du veta mer om Healthy Sales?

För kursinnehåll, datum, pris och anmälan