Select Page

TRAINAWAY

Nu kan dina medlemmar
träna över hela Sverige

TrainAway: allt samlat i en app

Genom KlubbSverige och appen TrainAway kan du erbjuda dina medlemmar marknadens största, bästa och billigaste lösning för gästträning. Perfekt för din medlem som vill träna när hen t ex reser, är på semester, pluggar eller jobbar på annan ort.

Detta är en superenkel och smidig lösning för dig som driver gym och som vill kunna erbjuda ett fantastiskt mervärde till dina medlemmar. För så lite som 13 kr/pass kan din medlem träna på över 200 anläggningar runt om i hela Sverige. I TrainAway-appen gör medlemmen sina köp och kan enkelt söka upp gym som de kan besöka när de är på resande fot.

PRISER:
1 klipp: 40 kronor
10 klipp: 250 kronor
30 klipp: 395 kronor

Är du medlem på ett gym och vill veta mer om hur TrainAway fungerar? Klicka här så kommer du till en anpassad sida för dig!

TrainAway: viktig information

1.

2.

3.

4.

5.

Din medlem MÅSTE ladda ner TrainAway-appen via QR-kod eller via ett SMS som ni skickar via vår hemsida. Om ni ber er medlem ladda ner den via App Store eller Android Market får er medlem inte möjlighet att köpa våra förmånliga klipp och får då betala 70 kr istället för 13 kr. 

 

Ni får INGEN ersättning för köpta klipp om appen inte laddas ner via SMS-länk eller QR-kod. Dessa köp registreras nämligen inte i vårt system. Så var noga med vad ni säger till era medlemmar.

 

Har ni en medlem som redan befinner sig på en annan ort? Inga problem! Att skicka SMS-kod funkar precis på samma sätt som tidigare, dvs ni loggar in på klubbsverige.se och väljer “TrainAway” i den gråa menyn. Fyll sedan i kundens mobilnummer och klicka på “skicka”.

 

För att KlubbSverige-priserna ska gälla behöver alla TrainAway-användare verifiera att de fortfarande är medlemmar hos er. Appen kommer var 90:e dag be dem verifiera detta och denna verifikation kan endast göras på er anläggning. Appen känner nämligen av var medlemmen geografiskt befinner sig och godkänner bara att detta görs på medlemmens hemmaanläggning.

 

För användare som inte köpt KlubbSverige-klipp gäller att de kan träna hos er och betala ett dagpass. Det förinställda värdet för ett dagpass är 70 kr. Ni får 75% av den intäkten och TrainAway behåller 25%. Ni kan ändra detta pris om ni vill. Kontakta oss så hjälper vi er med det i så fall.