Select Page

ANMÄLAN

Nu kan du bli en SuperSäljare!

AVSLUT – så får du fler!

EN UTBILDNING I SAMARBETE MED STARMOTIVATION

 

Den här utbildningen är för dig som önskar att få praktiskt träning på olika avslutsmetoder, samt en ökad förståelse för hur man får fler avslut och därmed ökar sin försäljning.

Under två dagar går vi igenom och tränar på 14 olika avslutsmetoder. Vi väljer ut och övar på de bästa avslutsmetoderna för respektive produkt och tjänst, samt provar att kombinera olika avslutsmetoder, för att på så sätt skapa ett ännu bättre och kraftfullare avslut.

Målsättningen med workshopen är att du som deltar redan dagen efter ska ha möjlighet att öka din försäljning:

Du som arbetar med viktkoncept ska kunna få in fler deltagare, öka merförsäljningen och få fler som fortsätter in i andra program/koncept.

Du som arbetar i receptionen ska kunna boka in fler möten via telefonen, öka försäljningen av produkter över disk, öka försäljningen till walkins (de som bara dyker upp och vill köpa medlemskap, PT, viktkoncept m.m.) samt få fler befintliga medlemmar att boka/köpa PT, kostrådgivning, massage m.m.

Du som arbetar som PT ska kunna omvandla fler vanliga medlemmar till PT-kunder, få fler som köper mer PT/förlänger, samt ökad merförsäljning.

Du som arbetar som renodlad säljare av medlemskap, PT, program och viktkoncept ska kunna höja din avslutsprocent, få fler inbjudna vänner, få fler som bokar möten och fler som dyker upp på dessa.

För att få ut maximalt ur dessa två dagar bör du ha deltagit på ABC eller gått ABC på webben.

“Andreas har med sina gedigna kunskaper inom försäljning och marknadsföring tillfört oss ovärderliga kunskaper för att fortsätta utvecklas. Han har lyckats med att lära ut strategier, system och kampanjer som är anpassade efter just våra förutsättningar. Jag kan varmt rekommendera honom!”

Thomas Lundmark

Ägare, Aktiv Hälsocenter, Finspång

“Jag tycker att Andreas är mycket skicklig på att leverera information så att alla förstår. Ger många bra exempel och låter alla deltaga i sina utbildningar. Bra förberedd och kan sina utbildningar både teoretiskt och praktiskt. Kul och extremt motiverande”

Peter Sahlén

Ägare, Aktiv Motion & SPA, Eslöv

“Andreas är en mycket engagerad och saklig föreläsare som bjuder på sig själv och sin kunskap. Det märks att det ligger gedigen kunskap bakom allt Andreas säger och han gör alltid sitt yttersta för att besvara även de svåraste frågorna. Efter de utbildningar jag vart på som Andreas haft, har jag alltid åkt hem med ny inspiration.”

Cecilia Pihl

Kostrådgivare & träningskonsult, Nordic Club, Mariestad

“Andreas har en otrolig förmåga att inspirera och entusiasmera. Innehar stor kunskap och är makalöst påläst. Andreas kan möta alla deltagare på den nivå de befinner sig i – Hans motto är “det finns inga dumma frågor“. Oerhört lärorikt! Du vill anmäla dig till nästa kurs redan innan du tagit dig från den första.”

Helene Savolainen

Verksamhetschef, Womens Wellness, Uppsala