Select Page

Gruppträning i 3D, en träning för alla! Ladda upp med en ny utmanande gruppträning inför hösten.

Äntligen kan vi lansera det efterlängtade gruppträningskonceptet som bygger på Procedos träningssystem som har många års forskning och utveckling bakom sig vilket har resulterat i att några av de bästa idrottsutövarna i världen använder Procedos Platform i sin dagliga träning. Produkten är sedan tidigare ett populärt redskap för PT´s.

3D är en utmanande gruppträning som förbereder kroppen för det verkliga livet. En träning som är enkel, rolig och naturlig.

Som vi vet så kan kroppen röra sig i 3 plan och med Procedos 3D gruppträning så tränas detta fullt ut. Tillsammans med plattformen, kroppsvikten, hantlar och medicinbollar tränas och utmanas kroppen som en helhet i variationer med många olika muskelgrupper involverade och med rörelse i fokus. Alla övningar varieras med olika riktningar, hastigheter och vinklar tillsammans med inspirerande och anpassad musik. Det kommer inte finnas en led, muskel eller ligament som inte kommer att tränas och kroppen kommer att älska det!

Gruppträningspassen kommer att ge deltagarna en större individuell insikt i rörlighet och styrka där dom behöver vara starka för ett liv med kvalitet.

Kontakta oss för mer information och om utbildningstillfällen.

Casall Professional
Telefon: 011 – 32 56 22
E-post: klicka här!