Select Page

KLUBBSVERIGE INHOUSE

Kampanjer, bilder, idéer & leads

ENKEL MARKNADSFÖRING


Det är precis vad KlubbSverige inHouse är.

Med KlubbSverige inHouse vill vi ge dig som driver en eller flera träningsanläggningar en heltäckande marknadsföringstjänst som sträcker sig från traditionella printkampanjer till lösningar för mobilen, sociala medier och hemsidor. Vår målsättning är att alltid ligga i teknisk framkant och leverera moderna, användarvänliga och trygga lösningar.

Hjärtat av inHouse är kampanjverktyget inHouse Editor som med några få klick ger dig snyggt marknadsföringsmaterial – anpassat med ditt budskap, färger, bilder och logo. Som komplement får du även som inHouse-kund access till vår bildbank med hundratals schyssta inspirerande bilder som täcker in allt från julkampanjer till seniorträning. Med vår SMS-plattform kan du koppla på en digital leadbox till dina kampanjer och vi kan i anslutning till olika kampanjer även hjälpa dig att sätta upp effektiva och snygga landningssidor som är utformade för att öka konverteringsgraden från besökare till leads.

inHouse Editor hanterar format för traditionell print (A3, A4, 50×70 etc) till intern TV och sociala medier.
Med KlubbSverige inHouse har du alltid snyggt och professionellt marknadsföringsmaterial. Easy peasy.

INHOUSE EDITOR

Skapa era egna kampanjer från våra mallar på ett klick

 

BILDBANK

Välj mellan hundratals utvalda tränings- och inspirationsbilder

 

INTRESSERAD?

Låter något av detta intressant för er? Kontakta oss då för ett förutsättningslöst möte.
Antingen kommer vi ut till er anläggning eller så börjar vi med ett telefon- ett videomöte så får ni berätta mer om er och vilka behov ni har.