Select Page

Virtual Training Cycle, ett nytt, engagerande cykelpass vid varje träning – allt med ett enkelt knapptryck

Casall PRO presenterar en ny, innovativ enhet till konditionsparken genom att lansera Virtual Training Cycle från Matrix Fitness. Det är en uppslukande träningsupplevelse som levererar exklusiva träningsprogram, musik-, film- och seriestreaming samt tillgång till instruktörledda pass direkt på konditionsgolvet.

Ett nytt cykelpass – varje gång
Nu kan dina medlemmar cykla precis så som de vill – oavsett träningsnivå, mål eller önskad träningsform. Med Matrix Training Cycle kan de ta del av exklusiva träningsprogram och ta del av intruktörsledda spinningpass direkt på cykelns 56 cm stora touch-konsol. De kan också välja att streama sin favoritmusik, filmer eller serier direkt på konsolen medan deras träningspass flyger förbi. Cykeln är utvecklad för att leverera intensiva pass såväl som genom sin genomtänka design göra det enkelt att justera positionen för att snabbt komma igång med träningen.

Efter samtal med flera anläggningar uppmärksammade Matrix att deras medlemmar önskade en stor variation av innehåll för att hålla dem engagerade under träningen. Vissa av medlemmarna ville ta del av träningspass i cykling men blev avskräckta av tanken att delta i en grupp. Virtual Training Cycle ger dem medlemmarna samma engagerande upplevelse fast med möjligheten att utföra träningen ensamma och när det passar in i deras schema.

Exklusiva träningsprogram
Med Matrix Fitness Virtual Training Cycle kan dina medlemmar ta del av exklusiva träningsprogram som Sprint-8, Virtual Active, Target Training direkt på cykelns stora, intuitiva touch-konsol. Sprint-8 är ett intervall-träningsprogram utvecklat för att optimera konditionsträningen. Programmet är uppbyggt på effektiva 20-minuters sessioner vilka passar alla – oavsett tidigare träningsnivå. Virtual Active är ett uppslukande träningsprogram som kombinerar HD-video med omgivande ljud från exotiska platser världen över och tar användaren ut på en resa utan att behöva lämna anläggningen. Virtual Active bjuder på vackra landskap som matchar användarens takt och anpassar motstånd efter terrängen. Target Training följer Watts, puls, RPMs, distans och kalorier samtidigt som den visar träningens förlopp med engagerande och färgstark grafik. Samarbetet med iFit ger tillgång till en stor mängd instruktörsledda pass direkt från konsolen. De uppdateras kontinuerligt för att alltid erbjuda nya, utmanande och roliga pass.

Detta ger dina medlemmar möjligheten till ett helt nytt, engagerande pass varje gång de tränar – allt med ett enkelt knapptryck.

Läs mer om Virtual Training Cycle på CasallPRO.com