Select Page
Nya WeightTrainer Express

30 Dagar & 45 Dagar

Nu släpper vi två nya WeighTrainer-program! Ett program som vänder sig till tidigare WeightTrainer-deltagare och ett program som är för nya kunder som vill komma i form innan sommaren.

Tanken är att använda våra historiskt sett lugna månader till att hitta nya kunder och nya intäkter till er. Programmen har en tydlig kostplan som är konstruerade för att maximera resultatet för era deltagare. Ett kortare program skapar möjligheten att hinna med en grupp innan semestrarna drar igång – och de kan även fungera som en tratt till att hitta nya deltagare till våra gruppstarter i augusti.

 

Midsommar Utmaningen

Målgrupp: Tidigare deltagare
Längd: 45 dagar
Storlek på grupp: 14-18 deltagare
Rek pris: 1995 kr / deltagare
Potentiell intäkt (per grupp):
27 930 kr – 35 910 kr
Försäljn. produkter (per grupp): 78 400 kr – 100 800 kr

Midsommar Utmaningen är framtaget för att få igång tidigare deltagare som redan har deltagit i våra program, men kanske känner att de vill gå ner några extra kilon inför sommaren. För dem kör vi 6 veckor med träning, promenader och ett bestämt kostprogram för att maximera resultaten under dessa 6 veckor.

Rekommenderat pris 1995 kr (medlemskap ingår ej) för 6 veckor. Vi tror att dessa grupper kan vara lite större då det redan är personer som har tränat tidigare och inte behöver samma hjälp som nya deltagare. Grupperna kan vara mellan 14-18 deltagare. Marknadsföring sker genom utskick via mail, genom portalen och SMS till era tidigare kunder.

Exempel på sms till gamla kunder:

Hej, nu är sommaren äntligen runt hörnet. Vi har ett erbjudande till dig som tidigare gått vårt WeightTrainer- (eller ForMe-)program! Om du vill förlora några kilon och gå in i sommaren med extra energi så erbjuder vi nu en kul 45-dagars utmaning. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Vänligen,
Din Klubb/Din Coach

Till demosido

Klicka nedan för att komma till en demosida för kampanjen.

Kom i form till midsommar

Målgrupp: Nya kunder
Längd: 30 dagar
Storlek på grupp: 12 deltagare
Rek pris: 1995 kr / deltagare
Pot. intäkt program (per grupp):
23 940 kr
Försäljn. produkter (per grupp):
45 000 – 50 000 kr

“Kom i form till midsommar” vänder sig till helt nya kunder. Programmet är bara 30 dagar för att ni ska hinna med en eller flera grupper innan semestrarna. På samma sätt som Midsommar Utmaningen är det viktigt att deltagarna följer kostplanen för att få maximalt resultat. Vi tror att det är goda chanser att få flera av dessa deltagare att hoppa på gruppstarter efter sommaren, så se dessa program som en möjlighet att fånga upp framtida deltagare till WeightTrainer. Rekommenderat pris för 4 veckor är 1995 kr. Marknadsföring sker via sociala medier.

Till demosido

Klicka nedan för att komma till en demosida för kampanjen.

Vill du komma igång?


Kontakta mig för mer information och/eller för att lägga beställning på en eller flera kampanjer.