Select Page

Tävling:

“Min WeightTrainer resa”

En tävling för både coacher och deltagare

Vi slutar aldrig förvånas över alla fantastiska berättelser om kunder som deltagit i WeightTrainer-programmet. Många vittnar om mindre vikt så klart, men många lyfter även fram att hur mycket mer pigga de känner sig i vardagen, att de slutat med vissa mediciner, att de sover bättre och kanske till och med har gått och blivit mer kära än på mycket länge. Historierna är många och helt fantastiska.

Dessa kundhistorier vill vi hjälpa till att förmedla så fler ska få ta del av dem och förhoppningsvis både bli inspirerade och motiverade. Det är även dessa historier som kommer hjälpa er att få fler att hoppa på WeightTrainer. Få saker väger så tungt i marknadsföring som tidigare nöjda kunder.

Vi har därför skapat denna tävling där du som WeightTrainer-coach kan berätta om dina bästa kundhistorier. Läs mer nedan!

Så här funkar tävlingen!

•  Du är med att tävlar om en pott med olika priser med ett gemensamt värde av över 15 000 kr!

•  Tävlingen avslutas 30 november (2022-11-30) där tre vinnare utses.

•  Vi delar ut två extra priser för nomineringar för bidrag som lämnas in under september respektive oktober. Det går såklart utmärkt att använda intervjuer och stories från tidigare deltagare.

•  Samtliga priser redovisas den 10:e månaden efter

•  Som coach kan du nominera max 3 st testimonials

 

Frågor

Vi uppmuntrar dig till att vara kreativ och presentera dina kunders testimonials på det sätt du tycker är bäst. För att komma igång eller bara för att få lite inspiration har vi nedan några exempel på frågor som kan vara bra att ställa: 

•  Varför ville du vara med i Weight Trainer?

•  Vad hade du för förväntningar och mål med WeightTrainer?

•  Hur upplevde du utmaningen? Vad var roligast och vad var utmanande?

•  Har du testat andra dieter, träning- eller viktminskningsmetoder tidigare?

•  Vad upplevde du för resultat av WeightTrainer – t ex vikt, fettprocent, midjemått, fysiskt/psykiskt mående samt upplevelse?

•  Hur skulle du sammanfatta din WeightTrainer resa?

Så här tävlar du

Du tävlar genom att skicka in dina bidrag i formuläret nedan. Ett bidrag består av text + bild och/eller film. Bidraget ska vara publicerat på en hemsida eller i en social kanal.

Om du postar på Instagram ska inlägget ha hastagg: #minweighttrainerresa

Du behöver säkerställa att din kund godkänner att du tävlar med han eller hennes testimonial OCH att hen godkänner att KlubbSverige AB får använda ditt bidrag i vår egen marknadsföring.

Vill du skicka in flera bidrag behöver du ladda om sidan efter du skickat in ett bidrag.

Genom att skicka in detta bidrag verifierar jag att KlubbSverige AB har rätt att använda det i sin egen marknadsföring