Select Page

Ge ditt gym en

Boost

MER LEADS • FLER AVSLUT • MER FÖRSÄLJNING

VAD ÄR BOOST?

BOOST är en helt ny form av medlemskap i KlubbSverige som vänder sig till dig som vill öka intäkterna för ert gym!

Med BOOST får ni en kombination av konkreta marknadsföringsidéer, egna kampanjsidor, personlig säljcoachning, statistik på era kampanjer samt access till vår unika BOOSTCIRKEL. Detta är en webbinargrupp där vi tittar närmare på utfallet på olika kampanjer, analyserar, tipsar och lär oss tillsammans med målet att boosta varandras business!

DETTA INGÅR

w

Kampanjer

Slut på egna idéer? Ingen fara, vi hjälper dig! Vi ger er förslag och bygger sedan unika kampanjsidor som ni kan länka från er hemsida, Facebook eller Instagram.

l

inhouse editor

Med inHouse Editor skapar du själv snyggt kampanjmaterial. Med våra smarta mallar kan du enkelt skapa egna posters, bilder till din intern-TV, annonser för Instagram, Facebook etc.

Bildbank

Ni får tillgång till vår stora bildbank med hundratals utvalda bilder inom träning och hälsa som passar mängder av olika kampanjer.

Personlig SäljCoach

Ditt gym får ett coachtillfälle varannan vecka där vi fokuser på er försäljning – t ex hur vi kan öka er merförsäljning och förbättra konvertering från leads till avslut.

Statistik

I dagens medialandskap går det mesta att mäta. Vi hjälper er att följa upp hur era olika kampanjer går så vi tillsammans kan optimera er marknadsföringsbudget.

BOOSTCIRKEL

BOOSTCIRKELN är ett regelbundet webbinar där ni får möjlighet att varje månad tillsammans med andra Boost-gym diskutera vad som har, och inte har, fungerat. Uppfinn inte hjulet igen! Vi lär oss istället av varandra.

MERA LEADS!

Leads är en förutsättning för att ha en framgångsrik försäljning. Ett “lead” kan vara ett namn, ett nummer eller en e-post. Helt enkelt en person som ni kan kontakta för att presentera ett erbjudande.

Vi hjälper er att generera leads genom olika digitala kampanjer. Vi bygger unika kampanjsidor åt er, som vi anpassar mer era budskap, färger, bilder, logo och typsnitt.

Här är några exempel på hur det kan se ut!

PERSONLIG COACH & BOOSTCIRKEL

Visst skulle det vara skönt om det fanns en personlig tränare, men som istället för att hjälpa dig med din träning kunde hjälpa dig med er försäljning? Och tänk om det fanns ett Small Group Traning-koncept där du kunde bli coachad av en tränare inom försäljning tillsammans med andra, samtidigt som ni också kan peppa varandra och dela med er av vad som funkar!

Det är precis vad Personlig Coach och BOOSTCIRKELN är!

Genom ditt BOOST-medlemskap får du en 30 minuters individuell coachträff varannan vecka samt en 60 minuters BOOSTCIRKEL varje månad. Så totalt får ni möjlighet till tre avstämningar varje månad. Träffarna sker via webbinar, vilket innebär att vi kan vara effektiva och ni har full flexibilitet om ni vill ta det från ert kontor eller från köksbordet hemma. 

KNOW YOUR NUMBERS

Genom att analysera era siffror kan vi sätta in insatser där det behövs.

I exemplen nedan så är våra två olika gym lika bra på att boka in ett möte med ett lead, men något gör att det ena gymmet faktiskt får ner sitt lead till klubben i större utstäckning. Och det skiljer ganska mycket även i klubbarnas avslut. Här kan vi jämföra och se vad som faktiskt skiljer dem åt och lära oss av varandra!

GYM 1

  • Totala leads 100% 100%
  • Bokade möten 80% 80%
  • Andel som kommer till mötet 40% 40%
  • Andel avslut 15% 15%

GYM 2

  • Totala leads 100% 100%
  • Bokade möten 80% 80%
  • Andel som kommer till mötet 60% 60%
  • Andel avslut 50% 50%

Så tycker våra
BOOST-klubbar

Vi har kört igång ett antal av våra kunder som har fått testa vårt koncept. De har fått hjälp med kampanjsidor, coachning och uppföljning. Hör till exempel vad Christoffer på Fitranx i Karlskrona och Ricard och Malin från På G i Leksand har att säga om deras upplevelse av BOOST.

ANDRA BOOST-KLUBBAR

RESULTATGARANTI

Vi är så säkra att vi kan hjälpa er att boosta er försäljning att vi ger er en resultatgaranti!

Det innebär att om vårt BOOST-medlemskap inte genererar något resultat så får ni pengarna tillbaka och ni kan avsluta ert medlemskap samma dag.

PRIS

BOOST

3995

kr/mån

BOOST inkluderar följande:

• BAS-medlemskap
• inHouse Editor
• Bildbank
• Kampanjsidor
• Personlig säljcoach (2 x 30 min/månad)
• Statistik & uppföljning
• BOOSTCIRKEL (1 ggr/månad)
• Resultatgaranti

INTRESSERAD?

Ja, vi vet… det är svårt att få ner all information på en hemsida. Kontakta oss så kan vi berätta mer vad BOOST skulle kunna innebära för ert gym! Slå oss en signal eller fyll i formuläret nedan.