Välj en sida
Andreas Stenberg

Kursledare

Andreas Stenberg
Telefon
0707-96 64 64
E-post
andreas@klubbsverige.se

tillsammans med

Plats

info kommer inom kort
Stockholm
Kategori

Datum

sep 17 2020

Tid

10:00 - 18:00

Kostnad

3 450SEK

Försäljning: PT SALES

Många som utbildar sig till Personlig Tränare slutar redan efter första året och en stor anledning är att många upplever en för stor utmaning när det kommer till sälj. Många är inte förberedda på den verklighet som möter dem på gymgolvet där du som Tränaren i stor utsträckning förväntas hantera säljprocessen på egen hand. Ofta har Tränarna begränsad erfarenhet av försäljning och få konkreta säljverktyg – och resultaten blir därför därefter.

Men bara genom att du som Personlig Tränare kan lära dig grunderna inom försäljning och några smarta verktyg, så kommer du direkt uppleva en enorm skillnad. På denna intensiva och praktiska heldagsutbildning kommer du få en förståelse för att försäljning, precis som träning, är ett hantverk och hur viktigt det är att du även accepterar att du inte bara är Personlig Tränare, utan även säljare. Med förbättrat sälj blir även din roll som PT så mycket enklare och roligare – och du kommer få kunder som känner sig ännu nöjdare med den tjänst som de köper från dig.

Under denna dag kommer vi bland annat gå igenom:

•  Hur kan jag som PT få nya kunder

•  Ett nytt sätt att sälja på: hur vi skapar lojalitet och genom detta kunna träna och behålla kunden under en längre tid

•  Hur du hanterar invändningar och kommer till avslut

•  Vilka PT paket lämpar sig bäst att sälja

•  Vilket är det absolut bästa sättet att snabbt bli fullbokad som PT

•  Hur jag som PT kan bygga upp en fungerande och lönsam Small Group över tid

ANMÄLAN

Klicka här för anmälan