Select Page

Kursledare

Andreas Stenberg
Andreas Stenberg
Phone
0707-96 64 64
Email
andreas@klubbsverige.se

Plats

Webinar
Webinar
Kategorier

Date

May 10 2022
Expired!

Time

10:00 - 12:00

Kostnad

1495 SEK

PT SALES: Distans

Många som utbildar sig till Personlig Tränare slutar redan efter första året och en stor anledning är att många upplever en för stor utmaning när det kommer till sälj. Många är inte förberedda på den verklighet som möter dem på gymgolvet där du som Tränaren i stor utsträckning förväntas hantera säljprocessen på egen hand. Ofta har Tränarna begränsad erfarenhet av försäljning och få konkreta säljverktyg – och resultaten blir därför därefter.

Men bara genom att du som Personlig Tränare kan lära dig grunderna inom försäljning och några smarta verktyg, så kommer du direkt uppleva en enorm skillnad. Under denna utbildning kommer du få en förståelse för att försäljning, precis som träning, är ett hantverk och hur viktigt det är att du även accepterar att du inte bara är Personlig Tränare, utan även säljare. Med förbättrat sälj blir även din roll som PT så mycket enklare och roligare – och du kommer få kunder som känner sig ännu nöjdare med den tjänst som de köper från dig.

Under utbildningen kommer vi bland annat gå igenom:
•  Hur kan jag som PT få nya kunder
•  Ett nytt sätt att sälja på: hur vi skapar lojalitet och genom detta kunna träna och behålla kunden under en längre tid
•  Hur du hanterar invändningar och kommer till avslut
•  Vilka PT paket lämpar sig bäst att sälja
•  Vilket är det absolut bästa sättet att snabbt bli fullbokad som PT
•  Hur jag som PT kan bygga upp en fungerande och lönsam Small Group över tid

Så här funkar det:
Som PT loggar du in till utbildningen via din mobil, platta eller dator. Utbildningen levereras genom tre pedagogiska webinar som vardera är 2 timmar. Under dessa tillfällen ger kursledaren en rad tips och du ges även möjlighet att ställa frågor och interagera med både kursledaren och andra deltagare. Om du inte har möjlighet att närvara vid tiden för webinaret har du möjlighet att se på en inspelad version. Oavsett om du är med live eller tittar i efterhand kommer du få olika uppgifter kopplade till utbildningen som gör dig till en bättre säljare.

Datum & tider
Första webinaret: 17 februari kl 10.00-12.00
Tema: Grunderna för att bygga upp en stabil PT verksamhet

Andra webinaret: 24 februari kl 10.00-12.00
Tema: Hur du blir fullbokad som PT

Tredje webinaret: 3 mars kl 10.00-12.00
Tema: Hur bygger du upp en framgångsrik PT-Smallgroup-verksamhet

Pris
Just nu endast 1495 SEK/plats
(ordinarie pris 2450 SEK/plats)

 

The event is finished.