Select Page

Plats

Stockholm
Stockholm

Date

Jun 21 - 23 2022
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Kostnad

7 900SEK

LEDARSKAP FÖR GYM: 2022

[Ingår för dig som går Healthy Management-programmet]

En av dina viktigaste uppgifter som ledare är att driva en operativ verksamhet affärsmässigt och effektivt. Som ledare ska du också organisera, leda människor, sätta upp mål och se till att gruppen arbetar effektivt. I vissa fall måste du också hantera konflikter. Genom ett gott ledarskap kan du motivera, engagera och inspirera människor att prestera bättre och på så sätt nå de önskade resultaten.

Att vara ledare är en svår konst där omgivningen ställer höga krav på dig och din förmåga. Denna kurs hjälper dig att få ut maximalt av ditt ledarskap. Under kursens totalt fyra (4) dagar fokuserar vi på att ge dig konkreta metoder och ledarskapsverktyg så att du kan utveckla ett operativt och affärsmässigt ledarskap. Du får kunskap om hur du ska agera och hur du ska arbeta långsiktig för att förstärka samarbetet och trivseln i gruppen. Du får träna svåra samtal och hur du undviker och löser konflikter. Vidare får du en förståelse för vilka egenskaper som är avgörande i ditt ledarskap för att du ska få ut maximalt av dina medarbetare. Kursen ger dig tips och råd för hur du ska anpassa ditt ledarskap så att du ska kunna känna dig trygg och säker i att leda andra.

Den kontinuerliga feedback som du får under kursen bär du med dig som en viktig erfarenhet för framtida situationer. Under hela utbildningen arbetar vi utifrån case från verkligheten för att se hur man kan coacha sin personal i olika situationer. Vi arbetar med olika modeller för att tydligt visa på hur man kan bemöta olika individer utifrån deras olika personligheter.

Dessa två  dagarna i ledarskapsutbildningen fortsätter att utveckla dig som individ och som ledare. När mår du som bäst? Hur kan jag må bra och känna mig tillräcklig som chef/ledare? Vi vänder även blicken mot din personal. Vi jobbar med coachning av personal. Lyfter på varenda sten när det gäller svåra samtal och konflikter. Du får med dig bra verktyg för att genom feedback kunna förändra och utveckla beteenden hos personalen. Vi tittar även på de olika faserna som ett arbetslag går igenom och hur man flyttar sig från en fas till en annan för att hela tiden kunna utveckla verksamheten.

Utvecklingssamtal är en annan bit som är oerhört viktig i ditt sätt att coacha dina medarbetare. Vart är de i dag och var vill de vara i framtiden? Med rätt metod kan du coacha dem till ett långsiktigt åtagande och att de hela tiden känner att de kan utvecklas hos dig som arbetsgivare.

DETTA INGÅR

  • Skapa teamkänsla och nå ökad effektivitet
  • Situationsanpassat ledarskap
  • Förebygga och möta konflikter
  • Lär dig skapa bara vinnare i din grupp
  • Bygga relationer
  • Coacha din personal
  • Praktiska case från verkligheten

 

FÖR ANMÄLAN: KLICKA HÄR!

The event is finished.