Select Page

SE FILMEN NEDAN!

Nu är vi äntligen igång med den första årskullen i vårt affärsprogram Healthy Management!  

För oss på KlubbSverige har det varit makalöst spännande att äntligen få dra igång detta initiativ som vi själva tror är så viktigt och betydelsefullt för hela branschen. Men det har också varit väldigt nervöst, för det går ju inte att veta hur det ska gå och vad ni medlemmar faktiskt tycker om upplägget, utbildarna och innehållet förrän det sätter igång på riktigt.

Och nu är vi igång – och det känns fantastiskt bra!
Glädjande delas detta intryck av våra programdeltagare och vi kommer med spänning följa dessa pionjärer genom Healthy Managements första omgång. Den feedback vi fått är att innehållet är väldigt relevant för verksamheten och de redan nu fått flera olika konkreta verktyg som de kan ta med sig hem och jobba med på en gång. Vi får även väldigt fin feedback på vår utbildare, Peter Rosell, samt att utbytet mellan deltagarna ger väldigt mycket. 

Är du intresserad att hänga med den här årskullen? Det finns fortfarande möjlighet! Titta gärna på vår andra film nedan för lite mer information och läs gärna mer på den här sidan. Vid frågor och anmälan kontaktar du bara oss. Vi vill gärna att fler tar initiativet att satsa på sig själv och på sin egen verksamhet!