Select Page

Detta är ett jul- och nyårskampanjsförslag från KlubbSverige i samarbete med Polar.

Vi tycker att bra saker kommer två och två, därför vill vi ge dig som samarbetspartner ett fint erbjudande till jul och nyår för att inspirera dina medlemmar att hålla kvar träningen över julledigheten eller kanske få en nystart till nya året. Erbjudandet tillsammans med Polar Coach ger dina Personliga Tränare chansen att följa, motivera och vägleda klienter online så de kan påvisa mätbara träningsresultat och lägga en inspirerande plan för klientens kommande år. Du som gymägare ges tillfälle att boosta dina säljresultat som ett bra avslut på året. Som sagt, bra saker kommer två och två.

Årets julklapp: Mätbara resultat
Vid målsättningar som till exempel bättre hälsa genom viktnedgång och större andel daglig aktivitet, är Polar Balance och A370 perfekta verktyg att arbeta med som PT. Tillsammans med gratistjänsten Flow for Coach, kan du som PT dessutom motivera, analysera, planera träningen och ge feedback online till dina klienter. Läs mer om: Polar Flow for Coach, Polar A370, Polar Balance

Rekommenderat kampanjpris till kund: kr 2499 ink. moms. Ordinariepris: kr 2998.
Din kampanjpris for 1st A370 + 1st Polar Balance: 1400 kr ex. moms.
Ordinarie pris: 1759 kr.
Minsta beställningskvantitet: 5 paket.

Vårt förslag:
2x A370 Vit Storlek Small/Medium
1x A370 Vit Storlek Large
2x A370 Svart Storlek Large
3x Balance Vit
2x Balance Svart

Beställningen görs som vanligt via sverige@polar.com, märk mailet med ”Jul- och nyårspaket”. Du får beställa ett obegränsat antal av Jul- och nyårspaketet. Erbjudandet gäller t.o.m (sista orderdag) 2017.12.27.

 

Psst!
Använd gärna vårt färdiga kampanjmaterial. Bara att ladda ner och börja använda. Är du inHouse-kund och vill anpassa den här postern? Logga bara in på inHouse Editor så ligger den där och väntar på dig under kategorin “INTERNT”.