Select Page
KLUBBSVERIGE MOBIL

KLUBBSVERIGE MOBIL

Ett nationellt respass i din mobil. Låt dina medlemmar träna på över 100 andra anslutna klubbar över hela landet. Ett enkelt och säkert system.

Med KlubbSverige Mobil får ni marknadens modernaste, enklaste och mest säkra system för gästträning. Med våra över 130 anslutna medlemmar är vi även marknadens största aktör. Medlemmen använder sin mobil och skickar ett SMS vid gästträning och all data hanteras av vår databas, så att ni som klubb inte behöver bekymra er om någon administration.

INKÖP

INKÖP

Inköp handlar om en sak: volym. Ju mer volym, desto bättre priser. Svårare än så är det inte. Sen krävs det självklart tålamod, erfarenhet och god förhandlingsteknik. Vi vågar påstå att vi har alla dessa faktorer och vi har sedan 2006 förhandlat fram bra priser på mängder av olika inköp: kosttillskott, hygien, kontor, dryck, avgifter för kortbetalning etc.

FÖRSÄKRING

FÖRSÄKRING

KlubbSverige är först med att ta fram en branschstandard för hur en träningsverksamhet ska försäkras. Vi kallar den för “Trygg Träning”.

Vår branschspecifika försäkringslösning är framtagen för att passa den verksamhet som bedrivs på träningsanläggningar runt om i landet. Genom att göra en central upphandling där vi inkluderat flertalet både små och stora aktörer har vi lyckats få fram en försäkring som ger er klubb ett komplett skydd till en mycket fördelaktig premie.

INHOUSE

INHOUSE

Nu är det slut på idétorkan och samma gamla kampanjer. Med KlubbSverige inHouse får ni ett komplett kampanjverktyg som ger er professionellt marknadsmaterial anpassat med er egen logo, färger, uppgifter etc. Nu kan ni skapa rätt budskap, till rätt person vid rätt tid.

FÖRETAG

FÖRETAG

Öka era intäkter genom effektivare företagsförsäljning. KlubbSverige Företag är ett unikt koncept som hjälper er att öka försäljning mot företag i ert närområde.