Select Page

 Akademin_logo_invert

Skräddarsydda utbildningar för dig som äger, driver eller jobbar på gym

SÅ HÄR FUNKAR DET

UTBILDNING SOM PASSAR DIG

Utbildning måste vara lättillgängligt, relevant och ge resultat. Därför har vi skapat ett koncept som bygger både på modern teknik och det mänskliga mötet.

PLUGGA DÄR DET PASSAR DIG

Du hittar massor av textmaterial, filmer, kontrollfrågor och arbetsuppgifter på nätet och vi har stöd för både mobilen, läsplatta och dator. Det är bara att koka en kopp kaffe, luta dig tillbaka och börja…

FÖRDJUPNING & PRAKTISK TRÄNING

För dig som vill bli riktigt vass erbjuder vi ett avslutande steg tillsammans med våra experter där du även får träffa och träna tillsammans med andra branschkollegor.

KURSER OCH ANMÄLAN

VILL DU LÄSA MER OM VÅRA OLIKA KURSER OCH ELLER ANMÄLA DIG TILL ETT KURSTILLFÄLLE?

4 STEG TILL FRAMGÅNG

LÄS, TITTA, TESTA & FUNDERA

 

För våra utbildningar “ABC i framgångsrik försäljning” och “ÖKA försäljningen & dubbla vinsten” gäller att samtliga kapitel är uppbyggda i fyra steg.

1. Läs in dig på ämnet
2. Titta på ett eller flera videoklipp
3. Test med kontrollfrågor
4. Arbetsuppgifter för fördjupning och reflektion

 

För bästa effekt rekommenderar vi att ni kompletterar webbutbildningarna med några av våra live utbildningar.

TESTA AKADEMIN!

Här får du ett smakprov hur på hur KlubbSverige Akademin fungerar. Här får du direkt access till instuderingsmaterial samt två av våra filmer i kapitlet som handlar om hur du lär dig att göra bättre avslut. Klicka på ikonen för att komma vidare!

SAGT OM VÅR UTBILDARE ANDREAS

Vår utbildningscoach Andreas Jönsson har en lång erfarenhet av att utbilda träningsklubbar och har ett fantastiskt track record i vår bransch.
Här ser ni några omdömen från några av hans tidigare utbildningar.

“Andreas har med sina gedigna kunskaper inom försäljning och marknadsföring tillfört oss ovärderliga kunskaper för att fortsätta utvecklas. Han har lyckats med att lära ut strategier, system och kampanjer som är anpassade efter just våra förutsättningar. Jag kan varmt rekommendera honom!”

Thomas Lundmark

Ägare, Aktiv Hälsocenter Finspång

”Jag tycker att Andreas är mycket skicklig på att leverera information så att alla förstår. Ger många bra exempel och låter alla deltaga i sina utbildningar. Bra förberedd och kan sina utbildningar både teoretiskt och praktiskt. Kul och extremt motiverande”

Peter Sahlén

Ägare, Aktiv Motion & Spa Eslöv

”Andreas är en mycket engagerad och saklig föreläsare som bjuder på sig själv och sin kunskap. Det märks att det ligger gedigen kunskap bakom allt Andreas säger och han gör alltid sitt yttersta för att besvara även de svåraste frågorna. Efter de utbildningar jag vart på som Andreas haft, har jag alltid åkt hem med ny inspiration.”

Cecilia Pihl

Platschef, Nordic Club Mariestad

”Andreas har en otrolig förmåga att inspirera och entusiasmera. Innehar stor kunskap och är makalöst påläst. Andreas kan möta alla deltagare på den nivå de befinner sig i – Hans motto är ”det finns inga dumma frågor”. Oerhört lärorikt! Du vill anmäla dig till nästa kurs redan innan du tagit dig från den första.”

Helene Savolainen

Verksamhetschef, Womens Wellness

VÅRA KURSER I SIFFROR

Antal kapitel

Antal filmer

Antal kontrollfrågor

Antal utbildningsdagar