Select Page
Mitt Nya Jag (höst)

Mitt Nya Jag (höst)

Mitt Nya Jag (höst) Hur snabbt vill du komma i form? Med Mitt Nya Jag får du coachning, roliga och effektiva träningspass och hjälp med din kost. Vi hjälper dig att nå ditt mål. Du berättar hur snabbt du vill ta dig dit.
Du är grym

Du är grym

Du är grym Du har kämpat på med din träning och nu kan du även hjälpa en kompis att komma igång med sin träning på ett tryggt och säkert sätt!
Nystart

Nystart

NYSTART För dig som vill komma igång, men som inte riktigt vet hur. Med vårt 8 veckors-program hjälper vi dig med att komma igång på ett bra sätt!
Shape Up

Shape Up

SHAPE UP Hur snabbt vill du komma i form? Med SHAPE UP får du coachning, roliga och effektiva träningspass och hjälp med din kost. Vi hjälper dig att nå ditt mål. Du berättar hur snabbt du vill ta dig dit.
Outdoor Challenge

Outdoor Challenge

Outdoor Challenge Häng med på vår Outdoor Challenge och få rolig, tuff och högkvalitativ träning utomhus i en liten grupp under ledning från en av våra grymma coacher!
Vårformen

Vårformen

Vårformen Är du redo att komma i toppform? Här är programmetför dig som vill kickstarta våren med ett hälsosammare liv.
Snabb och stark

Snabb och stark

Snabb och stark Häng med på bootcampen med löpning som fokus. Här jobbar du både med tekniken i ditt löpsteg men också med att bygga upp en stark kropp för skadefri och effektiv löpning.
Fun To Run

Fun To Run

Fun To Run Nu startar vi upp vårens första löpgrupp! Träna tryggt utomhus i en liten grupp tillsammans med en personlig löpcoach.
Mitt Nya Jag: Mogen kvinna

Mitt Nya Jag: Mogen kvinna

Mitt nya jag: mogen kvinna Vi söker nu deltagare till vårt 8-veckorsprogram “Mitt nya Jag”. Det här är programmet för dig som inte tränar idag, men som vill få hjälp att komma igång med regelbunden träning 1-2 gånger i veckan.
Mitt Nya Jag: Ung kvinna

Mitt Nya Jag: Ung kvinna

Mitt nya jag: ung kvinna Vi söker nu deltagare till vårt 8-veckorsprogram “Mitt nya Jag”. Det här är programmet för dig som inte tränar idag, men som vill få hjälp att komma igång med regelbunden träning 1-2 gånger i veckan.
Perfekt Balans

Perfekt Balans

Perfekt Balans Gå ner i vikt, bli stark och må bra! Ett unikt program som kombinerar effektiv träning och god mat.
Otränad Man: 1

Otränad Man: 1

Otränad: man Vi söker nu dig som idag inte tränar men vill få hjälp att komma igång med regelbunden träning 1-3 gånger i veckan. Träningen vägleds av våra duktiga coacher som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar.