Select Page

APIROSPORT

APIROSPORT – helhetsleverantör inom gym- och träningsutrustning

Vem är Apirosport?

Med fokus på samarbete och relation levererar vi inte bara grymma specialist- och helhetslösningar och utrustning för ditt gym, vi har även stort fokus på service och att fortsättningsvis hjälpa dig hålla dina kunder nöjda.

Genom att samarbeta med dig skapar vi de bästa och enskilt anpassade förutsättningarna för att just din verksamhet ska skapa träningsglädje och nöjda kunder. För dig innebär detta en trygg och välplanerad investering och ett pålitligt partnerskap.

Som exklusiva distributörer för Star Trac, StairMaster, Nautilus, Schwinn, Reebok Studio och Ulteron ser vi till att du har grym utrustning och att ditt gym är fullt utrustat med allt som behövs.

Apirosports HIIT n RUN har blivit en succé då passen är extremt roliga, effektiva och annorlunda. Konceptet påminner om de trendiga och exklusiva boutique-gymmen och skapar samma känsla fast hos er – som ett gym i gymmet. HIIT n Run är upplevelseträning som skapar träningsglädje och en hype kring ditt gym.

ERBJUDANDE: Kostnadsfri instruktörsutbildning vid köp av paketlösning av Apirosports exklusiva HIIT n RUN, ett koncept för högintensiv upplevelseträning, inspirerat av boutiquegym.