Select Page

Nordic Fighter

Nordic Fighter AB startade år 2007. Som bolagets namn antyder började vår resa med ett fokus på kamsportsutrustning. Genom god kvalitet, konkurrenskraftiga priser och marknadens bästa service växte bolaget snabbt.

År 2011 skapades varumärket Thor Fitness. Vi gjorde med detta varumärke en lyckad satsning med riktat fokus på gym-och-funktionell träningsutrustning. Thor Fitness har sedermera växt till att bli ett varumärke som syns i hela Norden på den kommersiella gymmarknaden.

Vi jobbar helt utan mellanhänder direkt med fabrik. Vi producerar våra produkter i 10 olika länder, alltifrån Sverige, Polen och Belgien till Taiwan, Vietnam och Indien.

Varje produktlinje produceras i handplockad fabrik och land. Vi kan tack vare avsaknad av mellanhänder styra över kvalitet och förbättringar.

Vårt sortiment innefattar i dagsläget över 2000 enskilda produkter. Dessa har vi på fysisk hylla i vårt 12700kvm stora lager i Finnerödja.

Med oss som leverantör hjälper vi dig med alltifrån produktfrågor till att rita och utveckla din drömanläggning.

Vi strävar efter att ha branschens bästa eftermarknad. Hos oss kan du serva och underhålla din utrustning till Sveriges mest attraktiva priser. Detta är en viktig del i vårt erbjudande som ger längsta möjliga livslängd på utrustningen.

Vårt bolag står på solid grund med en historik om 10 år AAA-rating. Vi kommer att finnas kvar i branschen och hjälpa er i många år framåt.

Hos oss får alla kunder en personlig kontakt. Vi tror att detta långsiktigt skapar den bästa sortens relation och service.

På plats i Finnerödja har vi Norra Europas största gym-showroom. 1500kvm fullspäckat med träningsutrustning. Kom på besök hos oss och jämför!

Hjärtligt välkomna alla Klubb Sverige-medlemmar!