Select Page

Improve Educations

Improve Educations är träningsbranschens mest moderna utbildningsföretag. Med fokus på grundutbildningar för personal i träningsbranschen får du rätt grund att stå på. De två utbildningarna som passar bäst för dig som KlubbSverige-medlem är PT Prep och Grunderna i Kost & Näringslära.
Onlineutbildningarna är helt i sin egna klass när det kommer till pedagogik och produktion. Skapa ett konto testa gratis idag!
PT Prep innehåller allt du behöver kunna inom anatomi, fysiologi och träningslära. Utbildningen är för dig som vill utbilda Lic. Personlig Tränare, ta första steget mot ditt nya yrke via PT Prep. Utbildningen är också för dig som arbetar som Gruppträningsintruktör eller i receptionen  och fungerar som ett perfekt komplement.
Grunderna i Kost och Näringslära är för dig som vill lära dig rätt från start. Utbildningsmaterialet bygger på forskning och evidens (gäller även PT Prep). Anpassat som ett komplement för dig som t ex är Lic. Personlig Tränare, Gruppträningsinstrukör eller jobbar i receptionen. Samt för dig som vill gå hela vägen och bli Lic. Kostrådgivare!