Select Page

FITNESS BRANDS

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder vi våra kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar.

Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning – det gäller allt från golv, inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme till träningsutrustning och alla typer av träningstillbehör.

Fitness Brands är en trygg partner och exklusiv distributör av världsledande varumärken som Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group – ICG, Escape Fitness, Fit Interiors och Mondo Flooring.

Fitness Brands levererar både ny och begagnad träningsutrustning till hela Sverige och finns representerade i både Sverige och Norge. Vi är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi finns även i Helsingborg, Nyhamnsläge, Göteborg och Örnsköldsvik.

Har du en dröm du vill förverkliga? Har du hittat den perfekta lokalen? Har du en befintlig anläggning som behöver lite handpåläggning för att särskilja dig från konkurrenterna? Kontakta oss idag för professionell rådgivning och vägledning. Vi kan det här!

Hemsida: klicka här!