Select Page

Cleanwipe

Välkommen till Cleanwipe – När du inte längre vill lägga tid på att blanda sprayflaskor och ha papperstussar på golvet.

Cleanwipe standard:

🦠 1300st Färdigblandade våtservetter

🤢 Tar bort 99,9% av alla bakterier

♻️ 100% Biologiskt nedbrytbara

🌱 100% fria från alkohol

💦 Slipp sprayflaska till 100%

🟢 Mjukrengörande

💰 Kostnadsbesparing

Cleanwipe är inte bara en vit biologisk nedbrytbar våtservett med dimensionerna på 20x18cm som luktar citrus, den eliminera 99,9% av bakterier. Cleanwipe är också mjukgörande vilket resultera i en skonsam lösningen för rengöring av dynor och bänkar i kommersiella anläggningar. Risken att spraya på skärmar kommer inte heller längre vara ett orosmoment.

Med Cleanwipe’s standarder reducerar ni alltså riskerna för sprickbildning och slitage markant.

För att maximera er effektivitet och tid kommer Cleanwipe färdigblandade. Vilket kommer resultera i att ni får mer tid till annat som kan gynna er verksamhet.

Vi erbjuder en effektiv, säker och smidig desinfektionslösning. När Cleanwipe används för att desinficera en produkt, desinficeras inte bara produkten, utan även din hand genom den berörda processen. Den långvariga och hållbara antibakteriella effekten säkerställs genom att servetten förblir på produkten, vilket skapar en skyddande barriär som varar tills nya bakterier introduceras. Detta gör Cleanwipe till ett praktiskt val för att upprätthålla hygien och minska risken för överföring av smittämnen.

Eftersom Cleanwipe är fri från alkohol och blekmedel, resulterar detta till att våra våtservetter enkelt kan kastas i hushållssopor efter förbrukning. Med tanke på dimensionerna Cleanwipe har kommer soptunnor inte bli överfulla.

Att välja Cleanwipe blir en investering till att bevara er utrustning och anläggnings renhet i toppskick.

Kontakta oss för mer information.

Ludvig Johansson
0707835232
Ludvig@cleanwipe.se

Mer info finner ni på www.cleanwipe.se

P.s Vi är helt övertygade om att det inte kosta mer.

 

Läs/se mer om Cleanwipe: